Aşı da Türkiye birincisi olduk!

YAŞAM 04.07.2021 - 23:10, Güncelleme: 07.07.2021 - 09:50
 

Aşı da Türkiye birincisi olduk!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılamada Türkiye tablosunu paylaştı. Muğla ülke genelinde en fazla aşı yapılan il oldu.
Koronavirüsle mücadelede aşılama hız kazanmışken, Muğla büyük bir başarıya imza attı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “En az 1 doz aşı olmuş 18 yaş üstü nüfus” oranlarını paylaştı. Tabloda Muğla, %79,2 oranıyla Türkiye’de en fazla aşı yapılan il oldu. Tabloda İstanbul oranı yüzde 58,6, Ankara yüzde 67, İzmir ise yüzde 67,9 oldu. En az aşılama ise Siirt’te gerçekleşti. Bakan Koca aşı tablosunun düzenli olarak her hafta yayınlanacağını bildirdi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılamada Türkiye tablosunu paylaştı. Muğla ülke genelinde en fazla aşı yapılan il oldu.

Koronavirüsle mücadelede aşılama hız kazanmışken, Muğla büyük bir başarıya imza attı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “En az 1 doz aşı olmuş 18 yaş üstü nüfus” oranlarını paylaştı. Tabloda Muğla, %79,2 oranıyla Türkiye’de en fazla aşı yapılan il oldu. Tabloda İstanbul oranı yüzde 58,6, Ankara yüzde 67, İzmir ise yüzde 67,9 oldu. En az aşılama ise Siirt’te gerçekleşti.

Bakan Koca aşı tablosunun düzenli olarak her hafta yayınlanacağını bildirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.