BİTEZ YARIMADA’NIN PARLAYAN YILDIZI

YAŞAM 26.05.2022 - 16:30, Güncelleme: 28.05.2022 - 15:45
 

BİTEZ YARIMADA’NIN PARLAYAN YILDIZI

Maviden yeşile bozulmamış doğasıyla, yeni açılan şık mekanlarıyla; yelken, sörf ve kiteboard tutkunları için en ideal denizi ile Bitez, Bodrum Yarımadası’nın parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerliyor.
Yarımada’nın cennet köşesi Bitez, köyü ve yalısı ile turistik bir merkez olarak yerli yabancı turistlerin de ilgisini çeken benzersiz bir destinasyon. Sakin doğası ve konukseverliği ile yılın 12 ayı canlılığı ve huzuru bir arada yaşatıyor. Son yıllarda şık ve kaliteli mekanlarıyla Bodrum’un gözdesi olan Bitez’in önde gelen birbirinden şık mekanlarında, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetleri kolaylık bulunabiliyor. CENNET KOYLARIYLA MAVİ YEŞİL BİTEZ… Özel yatların ve teknelerin mutlaka uğradığı Bitez’deki Akvaryum koyu ile Ada Boğazına, yemyeşil makilik ormanın içinden patikalardan oluşan doğal yürüyüş yollarından da ulaşarak, doğanın içinde huzuru keşfedebilirsiniz. YELKEN TUTKUNLARININ VE SÖRFÇÜLERİN VAZGEÇİLMEZİ… Bitez Yalısı’nın serin ve hafif esintili havası, aşırı sıcaklar ile baş etmenize olanak sunarken, yürüyüş, sörf, yelken, kiteboard, vb. spor dalları ile ilgilenen doğa sporcuları için de benzersiz bir deneyim sunuyor. MODERN MİMARİ, DOĞA İLE UYUMLU YAŞAM ALANLARI Modern mimari örneklerinin sunulduğu doğa ile uyumlu projeler, Bitez’in sürdürülebilir doğal yaşam alanını ve doğasını korumak için uyum içinde çalışılmış. Begonvillerin sardığı evleri, doğal taşın büyüsünü yeşille buluşturan modern yaşam alanları ile Bitez yaz kış yaşanacak bir destinasyon olarak adeta parlayan bir yıldıza dönüştü.  NARENCİYENİN MİS KOKUSU İLE GÜNE UYANIN  Bodrum mandalinasının ve narenciye bahçelerinin mis kokusunda, mavi ile yeşilin buluştuğu muhteşem Bitez koyuna bakan evlerde yaşayanlar, güne 12 ay boyunca Bitez’in huzurlu doğasında uyanmanın ayrıcalığını yaşıyor. Yaz kış doğanın ve sahilin tadını yaşayacağınız Bitez’de, güneş ışınlarının denizin tuzu ile absorbe olmasıyla yayılan mis kokuyu içinize çekerken huzuru keşfedeceksiniz.
Maviden yeşile bozulmamış doğasıyla, yeni açılan şık mekanlarıyla; yelken, sörf ve kiteboard tutkunları için en ideal denizi ile Bitez, Bodrum Yarımadası’nın parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerliyor.

Yarımada’nın cennet köşesi Bitez, köyü ve yalısı ile turistik bir merkez olarak yerli yabancı turistlerin de ilgisini çeken benzersiz bir destinasyon. Sakin doğası ve konukseverliği ile yılın 12 ayı canlılığı ve huzuru bir arada yaşatıyor. Son yıllarda şık ve kaliteli mekanlarıyla Bodrum’un gözdesi olan Bitez’in önde gelen birbirinden şık mekanlarında, Türk ve dünya mutfaklarından lezzetleri kolaylık bulunabiliyor.

CENNET KOYLARIYLA MAVİ YEŞİL BİTEZ…

Özel yatların ve teknelerin mutlaka uğradığı Bitez’deki Akvaryum koyu ile Ada Boğazına, yemyeşil makilik ormanın içinden patikalardan oluşan doğal yürüyüş yollarından da ulaşarak, doğanın içinde huzuru keşfedebilirsiniz.

YELKEN TUTKUNLARININ VE SÖRFÇÜLERİN VAZGEÇİLMEZİ…

Bitez Yalısı’nın serin ve hafif esintili havası, aşırı sıcaklar ile baş etmenize olanak sunarken, yürüyüş, sörf, yelken, kiteboard, vb. spor dalları ile ilgilenen doğa sporcuları için de benzersiz bir deneyim sunuyor.

MODERN MİMARİ, DOĞA İLE UYUMLU YAŞAM ALANLARI

Modern mimari örneklerinin sunulduğu doğa ile uyumlu projeler, Bitez’in sürdürülebilir doğal yaşam alanını ve doğasını korumak için uyum içinde çalışılmış. Begonvillerin sardığı evleri, doğal taşın büyüsünü yeşille buluşturan modern yaşam alanları ile Bitez yaz kış yaşanacak bir destinasyon olarak adeta parlayan bir yıldıza dönüştü. 

NARENCİYENİN MİS KOKUSU İLE GÜNE UYANIN

 Bodrum mandalinasının ve narenciye bahçelerinin mis kokusunda, mavi ile yeşilin buluştuğu muhteşem Bitez koyuna bakan evlerde yaşayanlar, güne 12 ay boyunca Bitez’in huzurlu doğasında uyanmanın ayrıcalığını yaşıyor. Yaz kış doğanın ve sahilin tadını yaşayacağınız Bitez’de, güneş ışınlarının denizin tuzu ile absorbe olmasıyla yayılan mis kokuyu içinize çekerken huzuru keşfedeceksiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.