Bodrum Adliyesinde yeni görevlendirmeler

DİĞER 27.07.2018 - 16:25, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum Adliyesinde yeni görevlendirmeler

Hakimler ve Savcılar Kurumu “Adli ve İdari Yargı 2018 Yılı Ana Kararname”sini yayınladı. Türkiye genelinde birçok hakim ve savcının görev yeri değişti.
Kararname ile Bodrum Adliyesi’nde de aralarında Cumhuriyet Başsavcısı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanının da bulunduğu 13 hakim ve savcının görev yeri değişti. Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Barış Duman İzmir Bölge Adliye Mahkemesi’ne Cumhuriyet Savcısı olarak atanırken, Bodrum Adliyesi’nde görev yapan Cumhuriyet Savcıları Mehmet Sin Torbalı’ya, Turgay Osman Taş ise Akçakale’ye Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandılar.   Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Aslan getirildi…   Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 2018 Ana Kararnameleriyle adli yargıda 3 bin 19, idari yargıda ise 301 hakim ve savcının görev yeri değişti. 2015 yılından bu yana Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yapan Barış Duman, İzmir’e Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Duman’dan boşalan göreve ise Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Aslan getirildi. 3 yıldan beri Bodrum Başsavcılığı görevini yürüten ve Duman’ın İzmir’e Cumhuriyet Savcısı olarak erken atanması ise dikkat çekti.   Kararname ile Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Adnan Kahraman İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atanırken, Yüksekova Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serhat Işık da Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nin yeni Başkanı oldu.   Kararname ile Bodrum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Sin Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığına, Bodrum Cumhuriyet Savcısı Turgay Osman Taş Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığına, Bodrum hakimleri Tülin Tuncay ve Adnan Tuncay Muğla hakimliğine, Bodrum hakimi Seher Tankut Bursa hakimliğine, Bodrum hakimi Melahat Köken İzmir hakimliğine, Vezirköprü hakimi Hayriye Aslan Bodrum hakimliğine, Ankara hakimi Muzaffer Sengelli Bodrum hakimliğine, Bodrum hakimi Sema Koç ise Van hakimliğine atandı.
Hakimler ve Savcılar Kurumu “Adli ve İdari Yargı 2018 Yılı Ana Kararname”sini yayınladı. Türkiye genelinde birçok hakim ve savcının görev yeri değişti.

Kararname ile Bodrum Adliyesi’nde de aralarında Cumhuriyet Başsavcısı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanının da bulunduğu 13 hakim ve savcının görev yeri değişti. Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Barış Duman İzmir Bölge Adliye Mahkemesi’ne Cumhuriyet Savcısı olarak atanırken, Bodrum Adliyesi’nde görev yapan Cumhuriyet Savcıları Mehmet Sin Torbalı’ya, Turgay Osman Taş ise Akçakale’ye Cumhuriyet Başsavcısı olarak atandılar.

 

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı görevine ise Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Aslan getirildi…

 

Hakimler Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 2018 Ana Kararnameleriyle adli yargıda 3 bin 19, idari yargıda ise 301 hakim ve savcının görev yeri değişti. 2015 yılından bu yana Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yapan Barış Duman, İzmir’e Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. Duman’dan boşalan göreve ise Vezirköprü Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Aslan getirildi. 3 yıldan beri Bodrum Başsavcılığı görevini yürüten ve Duman’ın İzmir’e Cumhuriyet Savcısı olarak erken atanması ise dikkat çekti.

 

Kararname ile Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Adnan Kahraman İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliğine atanırken, Yüksekova Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serhat Işık da Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nin yeni Başkanı oldu.

 

Kararname ile Bodrum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Sin Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığına, Bodrum Cumhuriyet Savcısı Turgay Osman Taş Akçakale Cumhuriyet Başsavcılığına, Bodrum hakimleri Tülin Tuncay ve Adnan Tuncay Muğla hakimliğine, Bodrum hakimi Seher Tankut Bursa hakimliğine, Bodrum hakimi Melahat Köken İzmir hakimliğine, Vezirköprü hakimi Hayriye Aslan Bodrum hakimliğine, Ankara hakimi Muzaffer Sengelli Bodrum hakimliğine, Bodrum hakimi Sema Koç ise Van hakimliğine atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.