Bodrum Belediyesi’nden okullara spor desteği

YAŞAM 26.11.2022 - 13:33, Güncelleme: 26.11.2022 - 13:33
 

Bodrum Belediyesi’nden okullara spor desteği

Bodrum Belediyesi, Bodrum Yarımadası genelindeki Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullara spor malzemesi desteği gerçekleştiriyor.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında okulların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda hentbol, basketbol, futbol, voleybol topu gibi spor malzemeleri belediye ekiplerince okul yetkililerine teslim ediliyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, eğitim ve öğretime desteklerini ellerinden geldiğince sürdürdüklerini ifade ederek, “Yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmalara bir yenisini daha eklemekten mutluluk duyuyoruz. Bodrum Belediyesi olarak eğitim ve öğretim çalışmaları kapsamında gerek temizlik ve hijyen destekleri gerek materyal destekleri, kurs planlamaları yaptık. Şimdi de hayatımızın vazgeçilmezi sporun çocuklarımızın hayatında her zaman var olmasını sağlamak adına elimizden geldiğince katkı sunuyoruz. Spor malzemelerini ekiplerimiz, ihtiyaç dahilindeki okullara ulaştırmaya devam edecek” dedi. Belirli bir plan doğrultusunda dağıtımlar, 2023 yılı içerisinde de devam edecek.
Bodrum Belediyesi, Bodrum Yarımadası genelindeki Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullara spor malzemesi desteği gerçekleştiriyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında okulların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda hentbol, basketbol, futbol, voleybol topu gibi spor malzemeleri belediye ekiplerince okul yetkililerine teslim ediliyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, eğitim ve öğretime desteklerini ellerinden geldiğince sürdürdüklerini ifade ederek, “Yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz çalışmalara bir yenisini daha eklemekten mutluluk duyuyoruz. Bodrum Belediyesi olarak eğitim ve öğretim çalışmaları kapsamında gerek temizlik ve hijyen destekleri gerek materyal destekleri, kurs planlamaları yaptık. Şimdi de hayatımızın vazgeçilmezi sporun çocuklarımızın hayatında her zaman var olmasını sağlamak adına elimizden geldiğince katkı sunuyoruz. Spor malzemelerini ekiplerimiz, ihtiyaç dahilindeki okullara ulaştırmaya devam edecek” dedi.

Belirli bir plan doğrultusunda dağıtımlar, 2023 yılı içerisinde de devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.