Bodrum, dünya şampiyonasına hazırlanıyor

SPOR 22.02.2022 - 11:40, Güncelleme: 22.02.2022 - 11:40
 

Bodrum, dünya şampiyonasına hazırlanıyor

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ve federasyon yönetimi geçtiğimiz hafta Bodrum’a gelerek, 2022 Dünya Optimist Şampiyonası hazırlıklarını yerinde inceledi.
Şampiyonanın düzenleneceği İçmeler mevkiindeki yelken Kulüp’te Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, Yelken Şube Sorumlusu Hadi Türk ve Serdar Çiçek, TYF Etkinlik Komitesi başkanı ve Muğla Yelken İl Temsilcisi Serdar Kayhan ile birlikte incelemelerde bulunan TYF heyeti ardından Bodrum Belediye başkanı Ahmet Aras ve Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’ı da ziyaret etti. DÜNYA ŞAMPİYONLARI YETİŞTİREN BODRUM’DA DÜNYA ŞAMPİYONASI Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, Dünya şampiyonları yetiştiren Bodrum’da Dünya Şampiyonasının gerçekleşecek olmasının çok önemli olduğunu belirterek, “Bodrum yelken sporunda her zaman en iyiler arasında yer aldı. Gerek kulübümüz, gerekse diğer Bodrum kulüplerimizden dünya çapında önemli başarılara imza attık. Şampiyonanın Bodrum’da yapılacak olması bizim için çok önemli ve gerekli çalışmalar için desteğini her zaman bizlerden eksik etmeyen belediye başkanımız Ahmet Aras’a, kaymakamımız Bilgehan Bayar’a, federasyon başkanımız Özlem Akdurak’a ve emeği geçen herkese teşekkürler. Bu önemli organizasyonu Bodrum’a ve ülkemize yakışır şekilde geçirmek için tüm arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Dedi. BODRUM’A YAKIŞAN BİR TESİS OLACAK Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şube Sorumlusu Hadi Türk, yenileme çalışmalarının ardından yelken kulübün Bodrum’a yakışan bir tesis haline geleceğini belirterek “2022 Dünya Optimist Şampiyonasına ev sahipliği yapacağız. Dünya şampiyonasından önce ise mart ayında, bu organizasyon öncesi 10. BIOR’u gerçekleştireceğiz. Daha sonra ise Dünya şampiyonası test yarışları var.  Bu organizasyonların hepsinde onlarca ülkeden yüzlerce sporcuyu ağırlayacağız. Bu önemli organizasyonlar öncesi belediyemizin başlattığı çalışmalarla yelken kulübümüz dünya standartlarına kavuşacak ve Bodrum’a yakışan bir tesis olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ve federasyon yönetimi geçtiğimiz hafta Bodrum’a gelerek, 2022 Dünya Optimist Şampiyonası hazırlıklarını yerinde inceledi.

Şampiyonanın düzenleneceği İçmeler mevkiindeki yelken Kulüp’te Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, Yelken Şube Sorumlusu Hadi Türk ve Serdar Çiçek, TYF Etkinlik Komitesi başkanı ve Muğla Yelken İl Temsilcisi Serdar Kayhan ile birlikte incelemelerde bulunan TYF heyeti ardından Bodrum Belediye başkanı Ahmet Aras ve Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’ı da ziyaret etti.

DÜNYA ŞAMPİYONLARI YETİŞTİREN BODRUM’DA DÜNYA ŞAMPİYONASI

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya, Dünya şampiyonları yetiştiren Bodrum’da Dünya Şampiyonasının gerçekleşecek olmasının çok önemli olduğunu belirterek, “Bodrum yelken sporunda her zaman en iyiler arasında yer aldı. Gerek kulübümüz, gerekse diğer Bodrum kulüplerimizden dünya çapında önemli başarılara imza attık. Şampiyonanın Bodrum’da yapılacak olması bizim için çok önemli ve gerekli çalışmalar için desteğini her zaman bizlerden eksik etmeyen belediye başkanımız Ahmet Aras’a, kaymakamımız Bilgehan Bayar’a, federasyon başkanımız Özlem Akdurak’a ve emeği geçen herkese teşekkürler. Bu önemli organizasyonu Bodrum’a ve ülkemize yakışır şekilde geçirmek için tüm arkadaşlarımla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Dedi.

BODRUM’A YAKIŞAN BİR TESİS OLACAK

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şube Sorumlusu Hadi Türk, yenileme çalışmalarının ardından yelken kulübün Bodrum’a yakışan bir tesis haline geleceğini belirterek “2022 Dünya Optimist Şampiyonasına ev sahipliği yapacağız. Dünya şampiyonasından önce ise mart ayında, bu organizasyon öncesi 10. BIOR’u gerçekleştireceğiz. Daha sonra ise Dünya şampiyonası test yarışları var.  Bu organizasyonların hepsinde onlarca ülkeden yüzlerce sporcuyu ağırlayacağız. Bu önemli organizasyonlar öncesi belediyemizin başlattığı çalışmalarla yelken kulübümüz dünya standartlarına kavuşacak ve Bodrum’a yakışan bir tesis olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.