Bodrum standı hepimizin!

TURİZM 03.12.2022 - 15:22, Güncelleme: 03.12.2022 - 15:22
 

Bodrum standı hepimizin!

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon bu yıl 16.’sı gerçekleşecek TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’nde Bodrum standı kurulacağını açıkladı.
Bodrum Belediyesi desteği ve Bodrum Ticaret Odası (BODTO) organizasyonu ile kurulacak Bodrum standına tüm Bodrumlu işletmeleri davet eden Kocadon, “Bodrum standı hepimizin sloganımızı bu sene de yaşatıyoruz. Üyelerimizden isteğimiz Bodrum standına gelerek iş toplantılarını burada yapmaları” dedi. T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TÜRSAB desteği ile, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığında düzenlenen 16. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi, dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini ağırlamaya, uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri yeniden buluşturmaya hazırlanıyor. BODRUM STANDINDA AGRO-TURİZM KONUSU İŞLENECEK 8-10 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda B holünde 150 m2’lik alanda Bodrum standı kurulacak. Stantta bu yıl Agro-turizm konusunu işleyeceklerini belirten Başkan Kocadon, tarıma dayalı turizmin bölgede geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekerek katıldıkları her mecrada bunun tanıtımı yapacaklarına dikkat çekti. “Tüm üyelerimizi ve Bodrum severleri standımıza bekliyoruz. Umuyorum ki bu yıl fuar katılımımızı olumlu geri dönüşlerle tamamlarız.” diyen BODTO Başkanı desteklerinden dolayı Bodrum Belediyesi, TÜRSAB Bodrum BTK, BODER, Bodrum Denizciler Derneği ve diğer STK’lara teşekkürlerini sundu. FUAR HAKKINDA TTI İzmir; ticari ve yatırım fırsatlarının yanı sıra etkinlikleri, söyleşileri ve özel olarak oluşturulan "Sağlık turizmi" ile "Kruvaziyer turizmi" alanlarıyla da dünya turizm trendlerini fuarizmir'de bir araya getirecek.  TTI İzmir Hosted Buyer Programı dahilinde davet edilen 200 kişilik alım heyeti; oteller, acenteler, genel turizm ve sağlık turizmi sektöründe faaliyet gösteren her türlü katılımcı firmayla yüz yüze görüşüp ticari iş anlaşmaları gerçekleştirme fırsatı bulacak.
BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon bu yıl 16.’sı gerçekleşecek TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’nde Bodrum standı kurulacağını açıkladı.

Bodrum Belediyesi desteği ve Bodrum Ticaret Odası (BODTO) organizasyonu ile kurulacak Bodrum standına tüm Bodrumlu işletmeleri davet eden Kocadon, “Bodrum standı hepimizin sloganımızı bu sene de yaşatıyoruz. Üyelerimizden isteğimiz Bodrum standına gelerek iş toplantılarını burada yapmaları” dedi.

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, TÜRSAB desteği ile, İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığında düzenlenen 16. TTI İzmir Uluslararası Turizm Ticaret Fuar ve Kongresi, dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini ağırlamaya, uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri yeniden buluşturmaya hazırlanıyor.

BODRUM STANDINDA AGRO-TURİZM KONUSU İŞLENECEK

8-10 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda B holünde 150 m2’lik alanda Bodrum standı kurulacak. Stantta bu yıl Agro-turizm konusunu işleyeceklerini belirten Başkan Kocadon, tarıma dayalı turizmin bölgede geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekerek katıldıkları her mecrada bunun tanıtımı yapacaklarına dikkat çekti.

“Tüm üyelerimizi ve Bodrum severleri standımıza bekliyoruz. Umuyorum ki bu yıl fuar katılımımızı olumlu geri dönüşlerle tamamlarız.” diyen BODTO Başkanı desteklerinden dolayı Bodrum Belediyesi, TÜRSAB Bodrum BTK, BODER, Bodrum Denizciler Derneği ve diğer STK’lara teşekkürlerini sundu.

FUAR HAKKINDA

TTI İzmir; ticari ve yatırım fırsatlarının yanı sıra etkinlikleri, söyleşileri ve özel olarak oluşturulan "Sağlık turizmi" ile "Kruvaziyer turizmi" alanlarıyla da dünya turizm trendlerini fuarizmir'de bir araya getirecek.  TTI İzmir Hosted Buyer Programı dahilinde davet edilen 200 kişilik alım heyeti; oteller, acenteler, genel turizm ve sağlık turizmi sektöründe faaliyet gösteren her türlü katılımcı firmayla yüz yüze görüşüp ticari iş anlaşmaları gerçekleştirme fırsatı bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.