Bodrum yollar konusunda çok umutsuz!

YAŞAM 11.03.2022 - 11:15, Güncelleme: 11.03.2022 - 11:15
 

Bodrum yollar konusunda çok umutsuz!

Bodrum Yarımadası’nın yollarını yerinde inceleyen MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, durumun hiç iç açıcı olmadığını, bu gidişle Bodrum’un yol sıkıntısını yaşamaya devam edeceğini söyledi.
Bodrum’da yaşayan vatandaşların en büyük şikayetlerinden biri olan bozuk yolların son durumunu yerinde inceleyen MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, büyük mağduriyet yaşatan yolların düzeltilmesi konusunda Bodrumlular’ın umutsuz olduğunu söyledi. Yol düzeltme çalışmalarının hemen hemen hiç yapılmadığını gördüklerini söyleyen İbrahim Bilgi, Bodrumlular’ın bu kadar büyük bir sıkıntı yaşamaya hakkı olmadığını söyledi. VATANDAŞLARIMIZ, ESNAFIMIZ, TURİZMCİMİZ KISACASI HERKES ŞİKAYETÇİ! Geçtiğimiz ay Bodrum Belediyesi’ne bir çağrı yaparak MHP Bodrum İlçe Teşkilatı olarak her yardıma hazır olduklarını belirten Bilgi, ancak Bodrum Belediyesi’nden bir dönüş alamadıklarını söyledi. İbrahim Bilgi; “Bodrum Belediyesi ya da Muğla Büyükşehir Belediyesi yardım çağrımızı dikkate almadı. Ancak biz MHP Bodrum İlçe Teşkilatı olarak konuyu devletimizin ilgili yerlerine ve genel merkezimize sürekli iletiyoruz. Vatandaşlarımız her gün defalarca arayıp yollardan dolayı şikayetlerini bizlere iletiyor. Yalıçiftlik’den Turgutreis’e tüm Bodrum Yarımadası’nı dolaşıp bozuk yolları yerinde inceledik. Maalesef durum çok kötü ve her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Üstelik yetkililerin açıklamalarına bakınca kısa vadede bir çözüm de görülmüyor. 12 ay Bodrum’da yaşayanlar büyük sıkıntı çekiyor. Turizm sezonu geliyor, turizmciler çok endişeli. Bozuk yollardan dolayı çoğu esnafımız mekanını açamıyor. Genel olarak yol konusunda Bodrum’da büyük bir umutsuzluk hakim. Hemen hemen hiç kimse yolların düzeleceğine inanmıyor” dedi. MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, yolların bozuk olmasının altyapı çalışmalarına bağlandığını, ancak altyapı çalışmalarının olmadığı yerlerde de yolların çok kötü durumda olduğunu belirterek; “Bodrum’da siyaset gözetmeksizin bu sorunu elbirliğiyle çözmemiz gerekiyor. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin “önce ülkem ve milletim, sonra partim” sözüne biz de sıkı sıkıya bağlıyız. O yüzden tek düşüncemiz Bodrum. Tekrar buradan Bodrum Belediyesi’ne, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulunuyoruz. Bodrum’un yararına, bozuk yolların bir an önce düzelmesi için üzerimize düşen bir görev varsa koşulsuz şartsız yerine getirmeye hazırız. Bu kadar eziyet çekmeyi hiçbirimiz hak etmiyoruz” dedi.
Bodrum Yarımadası’nın yollarını yerinde inceleyen MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, durumun hiç iç açıcı olmadığını, bu gidişle Bodrum’un yol sıkıntısını yaşamaya devam edeceğini söyledi.

Bodrum’da yaşayan vatandaşların en büyük şikayetlerinden biri olan bozuk yolların son durumunu yerinde inceleyen MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, büyük mağduriyet yaşatan yolların düzeltilmesi konusunda Bodrumlular’ın umutsuz olduğunu söyledi. Yol düzeltme çalışmalarının hemen hemen hiç yapılmadığını gördüklerini söyleyen İbrahim Bilgi, Bodrumlular’ın bu kadar büyük bir sıkıntı yaşamaya hakkı olmadığını söyledi.

VATANDAŞLARIMIZ, ESNAFIMIZ, TURİZMCİMİZ KISACASI HERKES ŞİKAYETÇİ!

Geçtiğimiz ay Bodrum Belediyesi’ne bir çağrı yaparak MHP Bodrum İlçe Teşkilatı olarak her yardıma hazır olduklarını belirten Bilgi, ancak Bodrum Belediyesi’nden bir dönüş alamadıklarını söyledi. İbrahim Bilgi; “Bodrum Belediyesi ya da Muğla Büyükşehir Belediyesi yardım çağrımızı dikkate almadı. Ancak biz MHP Bodrum İlçe Teşkilatı olarak konuyu devletimizin ilgili yerlerine ve genel merkezimize sürekli iletiyoruz. Vatandaşlarımız her gün defalarca arayıp yollardan dolayı şikayetlerini bizlere iletiyor. Yalıçiftlik’den Turgutreis’e tüm Bodrum Yarımadası’nı dolaşıp bozuk yolları yerinde inceledik. Maalesef durum çok kötü ve her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Üstelik yetkililerin açıklamalarına bakınca kısa vadede bir çözüm de görülmüyor. 12 ay Bodrum’da yaşayanlar büyük sıkıntı çekiyor. Turizm sezonu geliyor, turizmciler çok endişeli. Bozuk yollardan dolayı çoğu esnafımız mekanını açamıyor. Genel olarak yol konusunda Bodrum’da büyük bir umutsuzluk hakim. Hemen hemen hiç kimse yolların düzeleceğine inanmıyor” dedi.

MHP Bodrum İlçe Başkanı İbrahim Bilgi, yolların bozuk olmasının altyapı çalışmalarına bağlandığını, ancak altyapı çalışmalarının olmadığı yerlerde de yolların çok kötü durumda olduğunu belirterek; “Bodrum’da siyaset gözetmeksizin bu sorunu elbirliğiyle çözmemiz gerekiyor. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin “önce ülkem ve milletim, sonra partim” sözüne biz de sıkı sıkıya bağlıyız. O yüzden tek düşüncemiz Bodrum. Tekrar buradan Bodrum Belediyesi’ne, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulunuyoruz. Bodrum’un yararına, bozuk yolların bir an önce düzelmesi için üzerimize düşen bir görev varsa koşulsuz şartsız yerine getirmeye hazırız. Bu kadar eziyet çekmeyi hiçbirimiz hak etmiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.