Bodrum’da 30 Ağustos coşkusu

YAŞAM 31.08.2021 - 09:20, Güncelleme: 31.08.2021 - 09:20
 

Bodrum’da 30 Ağustos coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü Bodrum’da törenle kutlandı.
Bodrum Belediye Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Üsteğmen Asaf Atakan Acer, kahraman Türk ordusunun 30 Ağustos zaferiyle, Anadolu'nun Türk vatanı olduğunu, önünde durulamaz bir iradeyle düşmana ve bütün dünyaya ispatlandığını söyledi. Törenin sonunda, belediye binasının önündeki alanda yaptırılan şehitlik anıtının açılışı yapıldı. Törene AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Garnizon Komutanı Albay Güngör Gündoğan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tolga Yamalı, bazı resmi kurum, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Kutlamalar kapsamında Kaymakam Yılmaz, beraberinde Garnizon Komutanı Güngör Gündoğan ve Belediye Başkanı Ahmet Aras ile makamında tebrikleri kabul etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü Bodrum’da törenle kutlandı.

Bodrum Belediye Meydanı'nda düzenlenen törende, Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Üsteğmen Asaf Atakan Acer, kahraman Türk ordusunun 30 Ağustos zaferiyle, Anadolu'nun Türk vatanı olduğunu, önünde durulamaz bir iradeyle düşmana ve bütün dünyaya ispatlandığını söyledi.

Törenin sonunda, belediye binasının önündeki alanda yaptırılan şehitlik anıtının açılışı yapıldı.

Törene AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Garnizon Komutanı Albay Güngör Gündoğan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Cumhuriyet Başsavcı Vekili Tolga Yamalı, bazı resmi kurum, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamalar kapsamında Kaymakam Yılmaz, beraberinde Garnizon Komutanı Güngör Gündoğan ve Belediye Başkanı Ahmet Aras ile makamında tebrikleri kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.