Bodrum’da bisiklet yarışı heyecanı

SPOR 01.05.2021 - 14:09, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:25
 

Bodrum’da bisiklet yarışı heyecanı

Bodrum’da, "Halikarnas Granfondo Uluslararası Bisiklet Yol Yarışı" düzenleneceği bildirildi.
Bilnet Okulları Bodrum Halikarnas Granfondo Uluslararası Bisiklet Yol Yarışı, Türkiye Bisiklet Federasyonu himayelerinde, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi destekleri ile Muğla Karya Gençlik Spor Kulübü Derneği tarafından 23 Mayıs'ta ilçede yapılacak.   Okulun Bodrum Kampüsünde düzenlenen ana sponsorluk imza töreninde konuşan Bilnet Okulları Genel Müdürü Zehra Sağ, yıllardır amatör ve profesyonel bisiklet yarışçılarına ev sahipliği yapan ve destekleyen Granfondo organizasyonuyla çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.   Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi İlker Cömert ise Bodrum'un ilk defa bir Granfondo'ya ev sahipliği yapacağını, bu yarışın bir okul markası tarafından desteklemesinden büyük gurur duyduklarını dile getirdi.   Kısa ve uzun parkur olmak üzere 2 rotada 18 kategoride gerçekleştirilecek yarışmaya Moğalistan, Türkistan, Kazakistan, Azerbeycan'ın yanı sıra Avrupa'dan toplam 27 ülke ve Türkiye'den de çok sayıda sporcunun katılacağı öğrenildi.
Bodrum’da, "Halikarnas Granfondo Uluslararası Bisiklet Yol Yarışı" düzenleneceği bildirildi.

Bilnet Okulları Bodrum Halikarnas Granfondo Uluslararası Bisiklet Yol Yarışı, Türkiye Bisiklet Federasyonu himayelerinde, Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi destekleri ile Muğla Karya Gençlik Spor Kulübü Derneği tarafından 23 Mayıs'ta ilçede yapılacak.

 

Okulun Bodrum Kampüsünde düzenlenen ana sponsorluk imza töreninde konuşan Bilnet Okulları Genel Müdürü Zehra Sağ, yıllardır amatör ve profesyonel bisiklet yarışçılarına ev sahipliği yapan ve destekleyen Granfondo organizasyonuyla çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Türkiye Bisiklet Federasyonu Muğla Temsilcisi İlker Cömert ise Bodrum'un ilk defa bir Granfondo'ya ev sahipliği yapacağını, bu yarışın bir okul markası tarafından desteklemesinden büyük gurur duyduklarını dile getirdi.

 

Kısa ve uzun parkur olmak üzere 2 rotada 18 kategoride gerçekleştirilecek yarışmaya Moğalistan, Türkistan, Kazakistan, Azerbeycan'ın yanı sıra Avrupa'dan toplam 27 ülke ve Türkiye'den de çok sayıda sporcunun katılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.