Bodrum’da ilk kez düzenlendi

SPOR 26.12.2021 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2021 - 13:32
 

Bodrum’da ilk kez düzenlendi

Bodrum’da ilk kez düzenlenen, "Masters Regatta Kürek Yarışları" büyük ilgi gördü
Türkiye Kürek Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan ve Bodrum Belediyesinin destekleriyle, Bodrum Halikarnas Kürek Kulübünce Bitez Koyunda düzenlenen yarışlara, Türkiye'nin farklı illerinden kürek sporcuları katıldı. Renkli görüntülerin oluştuğu yarışlarda sporcular, Bodrum açıklarında belirlenen parkurda kıyasıya mücadele etti. Bodrum Halikarnas Kürek Kulübü Başkanı ve antrenör Celal Gürsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, şimdiye kadar 900'den fazla kişiye kürek çekmesini öğrettiğini söyledi. Bodrum'da ilk kez bir kürek yarışı düzenlendiğini ifade eden Gürsoy, "Ulusal çapta bir yarış oluyor. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden 10 değişik kulüpten 85 sporcu geldi. Erkekler, kadınlar ve karışık olmak üzere 3 kategoride düzenleniyor. Yarışlar çok heyecanlı geçti" diye konuştu.
Bodrum’da ilk kez düzenlenen, "Masters Regatta Kürek Yarışları" büyük ilgi gördü

Türkiye Kürek Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan ve Bodrum Belediyesinin destekleriyle, Bodrum Halikarnas Kürek Kulübünce Bitez Koyunda düzenlenen yarışlara, Türkiye'nin farklı illerinden kürek sporcuları katıldı. Renkli görüntülerin oluştuğu yarışlarda sporcular, Bodrum açıklarında belirlenen parkurda kıyasıya mücadele etti.

Bodrum Halikarnas Kürek Kulübü Başkanı ve antrenör Celal Gürsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, şimdiye kadar 900'den fazla kişiye kürek çekmesini öğrettiğini söyledi.

Bodrum'da ilk kez bir kürek yarışı düzenlendiğini ifade eden Gürsoy, "Ulusal çapta bir yarış oluyor. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden 10 değişik kulüpten 85 sporcu geldi. Erkekler, kadınlar ve karışık olmak üzere 3 kategoride düzenleniyor. Yarışlar çok heyecanlı geçti" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.