Bodrum’da Kış Kupası keyfi

SPOR 01.02.2022 - 15:18, Güncelleme: 01.02.2022 - 15:18
 

Bodrum’da Kış Kupası keyfi

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde 14 Yaş Kış Kupası düzenlendi. 10 gün süren turnuvaya Türkiye’nin dört bir yanından 100’den fazla tenisçi katıldı
Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nün uluslararası standartlarda ki 8 kortunda 10 gün boyunca Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) 14 yaş Kış Kupası düzenlendi. Turnuvaya Türkiye’nimn dört bir yanından 56 genç kız, 48 genç erkek toplamda 104 genç tenisçi katıldı. Hava şartlarının elverişsiz olmasından dolayı Kış Kupası, Bodrum tenis İhtisas Kulübü’nün 4 kapalı kortunda yapıldı ve aynı tarihte başlayan turnuvalar içinde zamanında bitebilen tek turnuva olarak dikkat çekti. Büyük heyecan içinde geçen turnuvada Erkeklerde Nartkan Kozok şampiyon, Çınar Candan ikinci oldu. Genç kızlarda ise Mira Karatoğma şampiyon, Ecrin Lal Yavuz ikinci oldu. BODRUM TURİZMİNE DESTEK OLDUK Turnuvaya ev sahipliği yapan Bodrum Tenis İhtisas Kulübü işletmecisi Erkan Edis, 10 gün boyunca süren turnuvada geleceğin tenisçilerinin kıyasıya mücadelesine şahit olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Erkan Edis; “Turnuva boyunca hava koşullarının elverişsiz olması bizi etkilemedi. Turnuvayı eksiksiz olarak kapalı kortlarımızda tamamladık. 104 genç tenisçi aileleri, antrenörleri ve arkadaşlarıyla birlikte kış ayında Bodrum’da oldular. Kış turizmi için bu turnuva iyi bir alternatif oldu. Bodrum Tenis İhtisas Kulübü olarak ulusal ve uluslararası düzeyde turnuvalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde 14 Yaş Kış Kupası düzenlendi. 10 gün süren turnuvaya Türkiye’nin dört bir yanından 100’den fazla tenisçi katıldı

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nün uluslararası standartlarda ki 8 kortunda 10 gün boyunca Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) 14 yaş Kış Kupası düzenlendi. Turnuvaya Türkiye’nimn dört bir yanından 56 genç kız, 48 genç erkek toplamda 104 genç tenisçi katıldı. Hava şartlarının elverişsiz olmasından dolayı Kış Kupası, Bodrum tenis İhtisas Kulübü’nün 4 kapalı kortunda yapıldı ve aynı tarihte başlayan turnuvalar içinde zamanında bitebilen tek turnuva olarak dikkat çekti.

Büyük heyecan içinde geçen turnuvada Erkeklerde Nartkan Kozok şampiyon, Çınar Candan ikinci oldu. Genç kızlarda ise Mira Karatoğma şampiyon, Ecrin Lal Yavuz ikinci oldu.

BODRUM TURİZMİNE DESTEK OLDUK

Turnuvaya ev sahipliği yapan Bodrum Tenis İhtisas Kulübü işletmecisi Erkan Edis, 10 gün boyunca süren turnuvada geleceğin tenisçilerinin kıyasıya mücadelesine şahit olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti. Erkan Edis; “Turnuva boyunca hava koşullarının elverişsiz olması bizi etkilemedi. Turnuvayı eksiksiz olarak kapalı kortlarımızda tamamladık. 104 genç tenisçi aileleri, antrenörleri ve arkadaşlarıyla birlikte kış ayında Bodrum’da oldular. Kış turizmi için bu turnuva iyi bir alternatif oldu. Bodrum Tenis İhtisas Kulübü olarak ulusal ve uluslararası düzeyde turnuvalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.