Bodrum’da ralli heyecanı başlıyor

YAŞAM 03.04.2021 - 13:26, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum’da ralli heyecanı başlıyor

Bodrum’da, şampiyon pilotların katılacağı Ralli Bodrum yarışları öncesi araçlar sergilenmeye başlandı.
Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu arasında gerçekleşen görüşmelerin ardından, 10-11 Nisan'da Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından Bodrum'da yapılacak ralli öncesi araçlar, Bodrum Oasis AVM'de sergileniyor.   Şampiyon pilotlar Murat Bostancı, Uğur Soylu ve Kemal Gamgam'ın kullandığı araçların da bulunduğu etkinlik, vatandaşlardan ilgi görüyor.   Castrol Ford Team Türkiye, Fiat Motorsporları, BC Vision Motorsport, Evofone Rally Team ve GP Garage My Team takımlarının da yer alacağı rallinin, rekor bir katılımla son yıllardaki en yüksek start sayısına ulaşması bekleniyor.   Alışveriş merkezinin halkla ilişkiler sorumlusu Derya Koçbaşlı, vatandaşların 9 Nisan'a kadar yarış araçlarını görebileceğini ifade etti.   Kızıyla araçları inceleyen Rabia Rençber de yarış otomobillerini yakından görmenin heyecan verici olduğunu belirtti.   Ralli, 10 Nisan akşamı start seremonisiyle başlayıp ertesi gün Yalıçiftlik- Kızılağaç bölgesindeki altı özel etabın geçilmesinin ardından ödül töreniyle sona erecek.
Bodrum’da, şampiyon pilotların katılacağı Ralli Bodrum yarışları öncesi araçlar sergilenmeye başlandı.

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu arasında gerçekleşen görüşmelerin ardından, 10-11 Nisan'da Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından Bodrum'da yapılacak ralli öncesi araçlar, Bodrum Oasis AVM'de sergileniyor.

 

Şampiyon pilotlar Murat Bostancı, Uğur Soylu ve Kemal Gamgam'ın kullandığı araçların da bulunduğu etkinlik, vatandaşlardan ilgi görüyor.

 

Castrol Ford Team Türkiye, Fiat Motorsporları, BC Vision Motorsport, Evofone Rally Team ve GP Garage My Team takımlarının da yer alacağı rallinin, rekor bir katılımla son yıllardaki en yüksek start sayısına ulaşması bekleniyor.

 

Alışveriş merkezinin halkla ilişkiler sorumlusu Derya Koçbaşlı, vatandaşların 9 Nisan'a kadar yarış araçlarını görebileceğini ifade etti.

 

Kızıyla araçları inceleyen Rabia Rençber de yarış otomobillerini yakından görmenin heyecan verici olduğunu belirtti.

 

Ralli, 10 Nisan akşamı start seremonisiyle başlayıp ertesi gün Yalıçiftlik- Kızılağaç bölgesindeki altı özel etabın geçilmesinin ardından ödül töreniyle sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.