Bodrum’da tecavüz skandalı!

OLAYLAR 19.07.2021 - 12:57, Güncelleme: 19.07.2021 - 12:57
 

Bodrum’da tecavüz skandalı!

Bodrum Türkbükü'nde bulunan lüks bir otelde tecavüz skandalı yaşandı.
Bodrum Türkbükü'nde bulunan lüks bir otelde tecavüz skandalı yaşandı. Otelin barında eğlenen 18 yaşındaki M.Ö, barda bulunan B.D'nin tecavüzüne uğradı. Gece yarısı otelde hareketli anlar yaşanırken, ağlayarak yardım isteyen genç kız, jandarma ekiplerinin yardımıyla hastaneye götürüldü. Tecavüzcü sapık B.D ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hem bayram hem yaz tatilini değerlendirmek isteyenler soluğu Bodrum'da aldı. Birçok otel tamamen doldu, yollarda trafik meydana geldi. TECAVÜZ ETTİ Sabah'ın haberine göre bu atmosferi bozan ise Bodrum'da, önceki gün yaşanan korkunç tecavüz oldu. Türkbükü'nde özellikle ünlülerin tercih ettiği bir otelde kalan 18 yaşındaki M.Ö isimli genç kız, barda B.D. isimli 19 yaşındaki bir gençle tanıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde B.D., genç kıza otelde tecavüz etti. TUTUKLANDI Genç kız, ağlayarak jandarmayı arayıp yardım istedi. Gece yarısı emniyet güçleri gelince hareketli dakikalar yaşandı. Genç kızın ifadesi alınıp hastaneye gönderildi. Tecavüz eden B.D. ise olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Popüler otelde ise dün gün boyunca bu korkunç olay konuşuldu.
Bodrum Türkbükü'nde bulunan lüks bir otelde tecavüz skandalı yaşandı.

Bodrum Türkbükü'nde bulunan lüks bir otelde tecavüz skandalı yaşandı. Otelin barında eğlenen 18 yaşındaki M.Ö, barda bulunan B.D'nin tecavüzüne uğradı. Gece yarısı otelde hareketli anlar yaşanırken, ağlayarak yardım isteyen genç kız, jandarma ekiplerinin yardımıyla hastaneye götürüldü. Tecavüzcü sapık B.D ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hem bayram hem yaz tatilini değerlendirmek isteyenler soluğu Bodrum'da aldı. Birçok otel tamamen doldu, yollarda trafik meydana geldi.

TECAVÜZ ETTİ

Sabah'ın haberine göre bu atmosferi bozan ise Bodrum'da, önceki gün yaşanan korkunç tecavüz oldu. Türkbükü'nde özellikle ünlülerin tercih ettiği bir otelde kalan 18 yaşındaki M.Ö isimli genç kız, barda B.D. isimli 19 yaşındaki bir gençle tanıştı. Gecenin ilerleyen saatlerinde B.D., genç kıza otelde tecavüz etti.

TUTUKLANDI

Genç kız, ağlayarak jandarmayı arayıp yardım istedi. Gece yarısı emniyet güçleri gelince hareketli dakikalar yaşandı. Genç kızın ifadesi alınıp hastaneye gönderildi. Tecavüz eden B.D. ise olayın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Popüler otelde ise dün gün boyunca bu korkunç olay konuşuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.