Bodrum’da yolcu otobüsleri denetlendi

YAŞAM 16.08.2021 - 10:37, Güncelleme: 16.08.2021 - 10:37
 

Bodrum’da yolcu otobüsleri denetlendi

Bodrum’da, şehirler arası yolcu taşıyan otobüslerde trafik ekiplerince denetleniyor.
Bodrum Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Bodrum Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde, hızölçer ile hız limitlerine uyulup uyulmadığı, otobüslerin lastiklerinin uygunluğu, şoförlerin dinlenme süreleri ve evrak kontrolü yaptı. Terminalden çıkış öncesi aracında kontrol yapılan sürücülerden Osman Doğan, trafik kurallarına uyduklarını söyledi. Bu tür denetimleri önemsediklerini dile getiren Doğan "Can taşıyoruz. Her şeyden önemlisi bu. Gerek aracımızın bakımları olsun gerekse diğer konulara riayet ediyoruz." dedi. Bir başka sürücü Ferhat Kaplan da ölümlü trafik kazalarının önlenmesinde bu tür denetimlerin etkili olduğunu ifade etti.
Bodrum’da, şehirler arası yolcu taşıyan otobüslerde trafik ekiplerince denetleniyor.

Bodrum Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Bodrum Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde, hızölçer ile hız limitlerine uyulup uyulmadığı, otobüslerin lastiklerinin uygunluğu, şoförlerin dinlenme süreleri ve evrak kontrolü yaptı.

Terminalden çıkış öncesi aracında kontrol yapılan sürücülerden Osman Doğan, trafik kurallarına uyduklarını söyledi.

Bu tür denetimleri önemsediklerini dile getiren Doğan "Can taşıyoruz. Her şeyden önemlisi bu. Gerek aracımızın bakımları olsun gerekse diğer konulara riayet ediyoruz." dedi.

Bir başka sürücü Ferhat Kaplan da ölümlü trafik kazalarının önlenmesinde bu tür denetimlerin etkili olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.