Bodrumspor seri peşinde!

SPOR 29.03.2022 - 19:51, Güncelleme: 29.03.2022 - 19:51
 

Bodrumspor seri peşinde!

Yarın Silahtaroğlu Vanspor’la karşılacak olan Bodrumspor, seri galibiyetler almayı hedefliyor.
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta hafta sonu mesaisinde evinde Etimesgut Belediyespor’u 4-0 mağlup eden Play-Off hattındaki Bodrumspor, yarın yine iç sahada önemli rakiplerinden Silahtaroğlu Vanspor’la kozlarını paylaşacak. Bodrum İlçe Stadı’nda Adem Cinek’in yöneteceği maçın başlama düdüğü saat 14.00’te çalacak. Ev sahibi ekip Bodrumspor’da sarı kart cezalısı orta saha Yekta forma giyemeyecek. Teknik direktör İsmet Taşdemir, matematiksel olarak şampiyonluk şanslarının da olduğunu hatırlatarak, "Bizim için her maç çok önemli. Etimesgut Belediyespor galibiyetiyle çıkışa geçtik. Amacımız seri galibiyetler elde edip sonuna kadar zirve yarışında var olmak" dedi. Bodrumspor grubunda 60 puanla, zirvenin 8 puan gerisinde üçüncü sırada bulunuyor.
Yarın Silahtaroğlu Vanspor’la karşılacak olan Bodrumspor, seri galibiyetler almayı hedefliyor.

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta hafta sonu mesaisinde evinde Etimesgut Belediyespor’u 4-0 mağlup eden Play-Off hattındaki Bodrumspor, yarın yine iç sahada önemli rakiplerinden Silahtaroğlu Vanspor’la kozlarını paylaşacak. Bodrum İlçe Stadı’nda Adem Cinek’in yöneteceği maçın başlama düdüğü saat 14.00’te çalacak. Ev sahibi ekip Bodrumspor’da sarı kart cezalısı orta saha Yekta forma giyemeyecek.

Teknik direktör İsmet Taşdemir, matematiksel olarak şampiyonluk şanslarının da olduğunu hatırlatarak, "Bizim için her maç çok önemli. Etimesgut Belediyespor galibiyetiyle çıkışa geçtik. Amacımız seri galibiyetler elde edip sonuna kadar zirve yarışında var olmak" dedi. Bodrumspor grubunda 60 puanla, zirvenin 8 puan gerisinde üçüncü sırada bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.