Bodrumspor’da yabancılar bekleneni veremiyor

SPOR 08.12.2022 - 12:20, Güncelleme: 08.12.2022 - 12:20
 

Bodrumspor’da yabancılar bekleneni veremiyor

5 yabancı futbolcuyu kadrosunda barındıran Bodrumspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir daha çok yerli isimleri tercih etti.
Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Spor Toto 1'inci Lig'de 16'ncı haftayı Play-Off potasında tamamlayan Bodrumspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Altınordu karşılaşmasına galibiyet parolasıyla hazırlanırken, kadrosunda yer alan 5 yabancı futbolcudan çok fazla yararlanamadı. Kaleci Sousa, defans Mohamed, orta saha Imeri ve Drazic ile golcü Jahovic'i kadrosunda barındıran Bodrumspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir daha çok yerli isimleri tercih etti. Bodrumspor'un en çok forma giyen yabancı oyuncusu Jahovic oldu. Sezon başında Göztepe'den gelen 35 yaşındaki Kuzey Makedonyalı forvet 13 maçta görev aldı. Ancak sadece 6 karşılaşmada 11'de sahaya çıkan Jahovic genelde yedek bekledi. Jahovic, Bodrumspor formasıyla 2 gol attı. Portekizli kaleci Sousa ise son haftalarda formayı kaptı. Mevkidaşı Ali Türkan ile forma rekabetine giren 24 yaşındaki Sousa şu ana kadar 8 maç oynadı. Ganalı defans Mohemmed de 10 maça çıktı. Ancak 20 yaşındaki futbolcu sadece iki kez kendine 11'de yer buldu. Mohemmed hiç 90 dakika sahada kalamadı. Kuzey Makedonyalı Türk pasaportlu Imeri ve Sırp Drazic de tercih edilmedi. İki futbolcu yalnızca 5 maçta formayı alabildi.
5 yabancı futbolcuyu kadrosunda barındıran Bodrumspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir daha çok yerli isimleri tercih etti.

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği Spor Toto 1'inci Lig'de 16'ncı haftayı Play-Off potasında tamamlayan Bodrumspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Altınordu karşılaşmasına galibiyet parolasıyla hazırlanırken, kadrosunda yer alan 5 yabancı futbolcudan çok fazla yararlanamadı. Kaleci Sousa, defans Mohamed, orta saha Imeri ve Drazic ile golcü Jahovic'i kadrosunda barındıran Bodrumspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir daha çok yerli isimleri tercih etti. Bodrumspor'un en çok forma giyen yabancı oyuncusu Jahovic oldu.

Sezon başında Göztepe'den gelen 35 yaşındaki Kuzey Makedonyalı forvet 13 maçta görev aldı. Ancak sadece 6 karşılaşmada 11'de sahaya çıkan Jahovic genelde yedek bekledi. Jahovic, Bodrumspor formasıyla 2 gol attı. Portekizli kaleci Sousa ise son haftalarda formayı kaptı. Mevkidaşı Ali Türkan ile forma rekabetine giren 24 yaşındaki Sousa şu ana kadar 8 maç oynadı. Ganalı defans Mohemmed de 10 maça çıktı. Ancak 20 yaşındaki futbolcu sadece iki kez kendine 11'de yer buldu. Mohemmed hiç 90 dakika sahada kalamadı. Kuzey Makedonyalı Türk pasaportlu Imeri ve Sırp Drazic de tercih edilmedi. İki futbolcu yalnızca 5 maçta formayı alabildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.