Bodrum'un “altın” gururu

SPOR 13.01.2022 - 15:55, Güncelleme: 13.01.2022 - 15:55
 

Bodrum'un “altın” gururu

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü 10.sınıf öğrencisi Aleyna Pakyürek Merkezi New York’ta bulunan Uluslararası Jeet June Do Dünya Federasyonu tarafından "Yılın En Başarılı Sporcusu Ödülü" ne layık görüldü.
Eylül ayında dünyada ilk defa Adana’da düzenlenen Uluslararası Şampiyonadan gençler kategorinde Bodrum’a dünya şampiyonu olarak dönen Aleyna Pakyürek, bir yılı aşkın süredir antrenörü Ahmet Vahba ile sık ve düzenli bir program içinde çalışmalarını sürdürüyor. Çocuk yaşlardan itibaren karate sporu ile ilgilenen iki kardeşin en küçüğü olan Aleyna aynı zamanda okulunda başarılı bir öğrenci. Annesi Keziban Pakyürek Aleyna’nın çok çalıştığını ve bu başarıyı hak ettiğini söyledi. Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsünde düzenlenen törende, Uluslararası JEET KUNE Do Federasyonu Başkanı MIKE O BRIEN tarafından ödülünü alan Aleyna Pakyürek’i kampüs Müdürü Barış Anıl Çakır tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü 10.sınıf öğrencisi Aleyna Pakyürek Merkezi New York’ta bulunan Uluslararası Jeet June Do Dünya Federasyonu tarafından "Yılın En Başarılı Sporcusu Ödülü" ne layık görüldü.

Eylül ayında dünyada ilk defa Adana’da düzenlenen Uluslararası Şampiyonadan gençler kategorinde Bodrum’a dünya şampiyonu olarak dönen Aleyna Pakyürek, bir yılı aşkın süredir antrenörü Ahmet Vahba ile sık ve düzenli bir program içinde çalışmalarını sürdürüyor. Çocuk yaşlardan itibaren karate sporu ile ilgilenen iki kardeşin en küçüğü olan Aleyna aynı zamanda okulunda başarılı bir öğrenci. Annesi Keziban Pakyürek Aleyna’nın çok çalıştığını ve bu başarıyı hak ettiğini söyledi.

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsünde düzenlenen törende, Uluslararası JEET KUNE Do Federasyonu Başkanı MIKE O BRIEN tarafından ödülünü alan Aleyna Pakyürek’i kampüs Müdürü Barış Anıl Çakır tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.