Bodrum’un Milli gururu

SPOR 11.03.2022 - 11:08, Güncelleme: 11.03.2022 - 11:08
 

Bodrum’un Milli gururu

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü Öğrencisi Ata Berk Erbektaş ‘Yelken Milli Takım’ kadrosuna seçildi.
7 yaşında yelkene başlayan ve 9 yıldır profesyonel olarak yelken sporu yapan Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü 11.sınıf öğrencisi Ata Berk Erbektaş Türkiye Yelken Federasyonu Gençlik Sınıfları 2022 Yılı Milli Takım Seçme Bildirisi kapsamında ilan edilen başarı kriterlerini gerçekleştirerek ‘Yelken Milli Takım’ kadrosuna katılmaya hak kazandı. Yelken sporuna başladığı yıldan itibaren çok çeşitli başarılara imza atan Ata Berk Erbektaş’ın il ve bölge şampiyonlukları ile iki Türkiye beşinciliği bulunuyor. Erbektaş, Uluslararası yarışmalardaki dereceleri ile de göz dolduruyor. Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüs Müdürü Barış Anıl Çakır "Uzun yıllardır yelken sporuna azimle emek veren, aynı zamanda akademik başarısını da sürdüren Ataberk’in ve ailesinin haklı başarısı ile gurur duyuyoruz ve Avrupa Şampiyonası yolunda başarılarının devamını diliyoruz" dedi.
Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü Öğrencisi Ata Berk Erbektaş ‘Yelken Milli Takım’ kadrosuna seçildi.

7 yaşında yelkene başlayan ve 9 yıldır profesyonel olarak yelken sporu yapan Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü 11.sınıf öğrencisi Ata Berk Erbektaş Türkiye Yelken Federasyonu Gençlik Sınıfları 2022 Yılı Milli Takım Seçme Bildirisi kapsamında ilan edilen başarı kriterlerini gerçekleştirerek ‘Yelken Milli Takım’ kadrosuna katılmaya hak kazandı.

Yelken sporuna başladığı yıldan itibaren çok çeşitli başarılara imza atan Ata Berk Erbektaş’ın il ve bölge şampiyonlukları ile iki Türkiye beşinciliği bulunuyor. Erbektaş, Uluslararası yarışmalardaki dereceleri ile de göz dolduruyor.

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüs Müdürü Barış Anıl Çakır "Uzun yıllardır yelken sporuna azimle emek veren, aynı zamanda akademik başarısını da sürdüren Ataberk’in ve ailesinin haklı başarısı ile gurur duyuyoruz ve Avrupa Şampiyonası yolunda başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.