Bu tabelalar sokak hayvanları için

YAŞAM 11.02.2022 - 10:40, Güncelleme: 11.02.2022 - 10:40
 

Bu tabelalar sokak hayvanları için

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından sokak hayvanları için uyarı levhası takıldı.
Bodrum Belediyesi, sokak hayvanlarının yoğun olduğu cadde ve sokaklarda araç sürücülerinin dikkatini çekmek için “Dikkat kedi-köpek çıkabilir!” uyarısı içeren tabelalar taktı. Bodrum Belediyesi, Muğla Veteriner Hekimler Odası (MVHO) ile Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu arasında geçtiğimiz günlerde “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Projesi” protokolünün imzalanmasının ardından sokak hayvanları ile ilgili bir proje daha hayata geçirildi. Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde sokak hayvanlarının yoğun olduğu cadde ve sokaklara, araç sürücülerinin dikkatini çekmek için Zabıta Müdürlüğü ekiplerince “Dikkat kedi-köpek çıkabilir!” uyarısının bulunduğu tabelalar yerleştirdi. SOKAK HAYVANLARI ZARAR GÖRMESİN Şimdiye kadar sokak hayvanları ile ilgili çeşitli çalışmaları hayata geçirdiklerini belirten Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, cadde ve sokaklara yerleştirilen uyarı levhaları ile özellikle motosiklet ve otomobillerin hız yapmamalarını sağlayarak sokak hayvanlarının zarar görmelerine engel olmayı amaçladıklarını söyledi. Araç trafiğinin sorunsuz işlemesi ve halkın içinde yaşayan canların zarar görmemesi için Zabıta Müdürlüğü ve Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu ile iş birliği içinde tabelalar koyulması konusunda hassasiyetle çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Başkan Aras, “Gözümüzün önünde hızla geçen bir aracın sokak canlarımıza çarpması bizi kahrediyor. Bunları engellemek için yavaş ve kontrollü geçişleri sağlama konusunda çaba sarf ediyoruz. Sokak hayvanlarımız için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu. CADDE VE SOKAKLARA 40 ADET TABELA DİKİLDİ Zabıta Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında ilçenin farklı noktalarına 40 adet tabela dikimi gerçekleştirildi. Uygulamanın önümüzdeki günlerde yarımadanın genelinde sürdürüleceği bildirildi.
Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından sokak hayvanları için uyarı levhası takıldı.

Bodrum Belediyesi, sokak hayvanlarının yoğun olduğu cadde ve sokaklarda araç sürücülerinin dikkatini çekmek için “Dikkat kedi-köpek çıkabilir!” uyarısı içeren tabelalar taktı.

Bodrum Belediyesi, Muğla Veteriner Hekimler Odası (MVHO) ile Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu arasında geçtiğimiz günlerde “Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Projesi” protokolünün imzalanmasının ardından sokak hayvanları ile ilgili bir proje daha hayata geçirildi.

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde sokak hayvanlarının yoğun olduğu cadde ve sokaklara, araç sürücülerinin dikkatini çekmek için Zabıta Müdürlüğü ekiplerince “Dikkat kedi-köpek çıkabilir!” uyarısının bulunduğu tabelalar yerleştirdi.

SOKAK HAYVANLARI ZARAR GÖRMESİN

Şimdiye kadar sokak hayvanları ile ilgili çeşitli çalışmaları hayata geçirdiklerini belirten Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, cadde ve sokaklara yerleştirilen uyarı levhaları ile özellikle motosiklet ve otomobillerin hız yapmamalarını sağlayarak sokak hayvanlarının zarar görmelerine engel olmayı amaçladıklarını söyledi.

Araç trafiğinin sorunsuz işlemesi ve halkın içinde yaşayan canların zarar görmemesi için Zabıta Müdürlüğü ve Bodrum Kent Konseyi Hayvanların Yaşam Hakkını Koruma Çalışma Grubu ile iş birliği içinde tabelalar koyulması konusunda hassasiyetle çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Başkan Aras, “Gözümüzün önünde hızla geçen bir aracın sokak canlarımıza çarpması bizi kahrediyor. Bunları engellemek için yavaş ve kontrollü geçişleri sağlama konusunda çaba sarf ediyoruz. Sokak hayvanlarımız için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

CADDE VE SOKAKLARA 40 ADET TABELA DİKİLDİ

Zabıta Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında ilçenin farklı noktalarına 40 adet tabela dikimi gerçekleştirildi. Uygulamanın önümüzdeki günlerde yarımadanın genelinde sürdürüleceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.