Duayen spor adamı Bodrum’dan uğurlandı

SPOR 03.10.2021 - 11:49, Güncelleme: 03.10.2021 - 11:49
 

Duayen spor adamı Bodrum’dan uğurlandı

Türk basketbolunun duayen ismi Nur Germen, Bodrum’dan son yolculuğuna uğurlandı.
Geçirdiği rahatsızlık sonucu Bodrum’da 73 yaşında hayatını kaybeden milli takımın eski sporcusu ve antrenörlerinden Nur Germen için Bitez Camisi'nde ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene, Germen'in ailesi, yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra spor camiasından çok sayıda kişi katıldı. Türkiye Basketbol Federasyonu Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Onan, törende gazetecilere yaptığı açıklamada, Germen'in Türk basketbol camiasına önemli katkılarda bulunan birisi olduğunu söyledi. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileğinde bulunan Onan, "Çok değerli bir basketbol adamını kaybettik. Onun yetiştirdiği oyuncular, hizmet ettiği kulüpler, şu anda halen basketbolu götürmeye çalışıyor. Böyle değerli abimizi kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin." ifadelerini kullandı. Türk bayrağı ve Galatasaray bayrağı bulunan Germen'in tabutu, bir süre omuzlarda taşındıktan sonra, cenaze mahalle mezarlığına defnedildi. Germen, antrenörlük kariyerinde, 1984-85 sezonunda başına geçtiği Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nı 15 yıl aranın ardından şampiyonluğa taşımıştı.
Türk basketbolunun duayen ismi Nur Germen, Bodrum’dan son yolculuğuna uğurlandı.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu Bodrum’da 73 yaşında hayatını kaybeden milli takımın eski sporcusu ve antrenörlerinden Nur Germen için Bitez Camisi'nde ikindi namazının ardından cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Germen'in ailesi, yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra spor camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Onan, törende gazetecilere yaptığı açıklamada, Germen'in Türk basketbol camiasına önemli katkılarda bulunan birisi olduğunu söyledi.

Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileğinde bulunan Onan, "Çok değerli bir basketbol adamını kaybettik. Onun yetiştirdiği oyuncular, hizmet ettiği kulüpler, şu anda halen basketbolu götürmeye çalışıyor. Böyle değerli abimizi kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin." ifadelerini kullandı.

Türk bayrağı ve Galatasaray bayrağı bulunan Germen'in tabutu, bir süre omuzlarda taşındıktan sonra, cenaze mahalle mezarlığına defnedildi.

Germen, antrenörlük kariyerinde, 1984-85 sezonunda başına geçtiği Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'nı 15 yıl aranın ardından şampiyonluğa taşımıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.