Dünyaca ünlü çiftten Bodrum paylaşımı

YAŞAM 05.07.2021 - 12:22, Güncelleme: 07.07.2021 - 09:50
 

Dünyaca ünlü çiftten Bodrum paylaşımı

Bir süredir Bodrum’da tatilde olan dünyaca ünlü çift, tatil fotoğraflarını Instagram'da paylaştı
Bir süredir eşi Orlando Bloom ve minik kızı Daisy Dove ile Bodrum'da olan dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, konakladıkları otelin sonsuzluk havuzunda eşiyle çektirdiği fotoğrafları Instagram sayfasında paylaştı. Perry, o romantik karelerin altına "Infinity & beyond" (sonsuzluk ve ötesi) yazdı. 125 milyon takipçisi bulunan Katy Perry'nin fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı. Hürriyet
Bir süredir Bodrum’da tatilde olan dünyaca ünlü çift, tatil fotoğraflarını Instagram'da paylaştı

Bir süredir eşi Orlando Bloom ve minik kızı Daisy Dove ile Bodrum'da olan dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry, konakladıkları otelin sonsuzluk havuzunda eşiyle çektirdiği fotoğrafları Instagram sayfasında paylaştı.

Perry, o romantik karelerin altına "Infinity & beyond" (sonsuzluk ve ötesi) yazdı. 125 milyon takipçisi bulunan Katy Perry'nin fotoğraflarına beğeni ve yorum yağdı.

Hürriyet

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.