En büyük bayramımız Cumhuriyet Kupasıyla taçlandı

SPOR 30.10.2022 - 15:04, Güncelleme: 30.10.2022 - 15:04
 

En büyük bayramımız Cumhuriyet Kupasıyla taçlandı

Bodrum Tenis Kulübü’nde Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya 50’ye yakın tenisçi, ay yıldızlı kıyafetleriyle katıldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Bodrum Tenis Kulübü’nde Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya 50’ye yakın tenisçi, ay yıldızlı kıyafetleriyle katıldı. Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Karışık Çiftler Cumhuriyet Kupası Turnuvası düzenlendi. Kulübün uluslararası standartlardaki 8 kortunda düzenlenen turnuvaya 50’ye yakın tenisçi katıldı. Turnuvada tenisçiler, ay yıldızlı, kırmızı beyaz kıyafetleriyle görsel şölen yaşattı. Bodrum Tenis İhtisas Kulübü işletmecisi Erkan Edis, her milli bayramda düzenlenen turnuvalara üyelerin ve tenisseverlerin büyük ilgi gösterdiğini, en büyük bayramımız olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek;  “Cumhuriyet Bayramımız’da düzenlediğimiz turnuvaya ay yıldızlı bayrağımızla katılan kırmızı beya giysili teniseverlerin ilgisi, bizleri çok mutlu etti. Tenisçi dostlarımız, bayram mutluluğuyla çok güzel, centilmence maçlara imza attı. Bodrum Tenis İhtisas Kulübü olarak milli bayramlarımıza özel turnuvalarımıza devam edeceğiz. Bu vesileyle büyük önderimiz Atatürk ve kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. Turnuva finalinde Renin Şahlan Tayfun Gülerman çiftini yenen Aydan Ongun Aycan Güler çifti şampiyon oldu. Şampiyonlara madalya ve ödülleri Bodrum Tenis İhtisas Kulübü işletmecisi Erkan Edis tarafından verildi.
Bodrum Tenis Kulübü’nde Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya 50’ye yakın tenisçi, ay yıldızlı kıyafetleriyle katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Bodrum Tenis Kulübü’nde Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya 50’ye yakın tenisçi, ay yıldızlı kıyafetleriyle katıldı.

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Karışık Çiftler Cumhuriyet Kupası Turnuvası düzenlendi. Kulübün uluslararası standartlardaki 8 kortunda düzenlenen turnuvaya 50’ye yakın tenisçi katıldı. Turnuvada tenisçiler, ay yıldızlı, kırmızı beyaz kıyafetleriyle görsel şölen yaşattı.

Bodrum Tenis İhtisas Kulübü işletmecisi Erkan Edis, her milli bayramda düzenlenen turnuvalara üyelerin ve tenisseverlerin büyük ilgi gösterdiğini, en büyük bayramımız olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda böyle bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek;  “Cumhuriyet Bayramımız’da düzenlediğimiz turnuvaya ay yıldızlı bayrağımızla katılan kırmızı beya giysili teniseverlerin ilgisi, bizleri çok mutlu etti. Tenisçi dostlarımız, bayram mutluluğuyla çok güzel, centilmence maçlara imza attı. Bodrum Tenis İhtisas Kulübü olarak milli bayramlarımıza özel turnuvalarımıza devam edeceğiz. Bu vesileyle büyük önderimiz Atatürk ve kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Turnuva finalinde Renin Şahlan Tayfun Gülerman çiftini yenen Aydan Ongun Aycan Güler çifti şampiyon oldu. Şampiyonlara madalya ve ödülleri Bodrum Tenis İhtisas Kulübü işletmecisi Erkan Edis tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.