Gelenekten geleceğe defilesine büyük ilgi

YAŞAM 28.03.2022 - 12:53, Güncelleme: 28.03.2022 - 12:53
 

Gelenekten geleceğe defilesine büyük ilgi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi’nin kuruluşunun 30.yılı etkinlikleri çerçevesinde ‘’Gelenekten Geleceğe’’ defilesi Heredot Kültür Merkezinde düzenlendi.
Bodrum Belediyesinin desteğiyle, eğitmen Aynur Aydoğan ve 152 kişilik Umurça, Konacık ve Ortakent Temel devran, Eseli, Tel kırma ve Giyim kursiyerleri tarafından hazırlanan, Bodrum’a özgü geleneksel kıyafet ve aksesuarlar göz kamaştırdı. Kreatif ve koreografi danışmanlığını Esma Bilkiç Doğru’nun, proje koordinatörlüğünü ise Aylin Özüdoğru’nun yaptığı defilede 37 kursiyer manken yer aldı. Açılış konuşmasında ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı Bodrum Belediyesi ve Belediye Başkanı Ahmet Aras’a teşekkür ederek; “İçinde kadın, çocuk ve çevre olan bütün projelerinin yanında yer alıp, destekleyeceğiz” dedi.  Defileye Bodrumlular yoğun ilgi gösterdi.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi’nin kuruluşunun 30.yılı etkinlikleri çerçevesinde ‘’Gelenekten Geleceğe’’ defilesi Heredot Kültür Merkezinde düzenlendi.

Bodrum Belediyesinin desteğiyle, eğitmen Aynur Aydoğan ve 152 kişilik Umurça, Konacık ve Ortakent Temel devran, Eseli, Tel kırma ve Giyim kursiyerleri tarafından hazırlanan, Bodrum’a özgü geleneksel kıyafet ve aksesuarlar göz kamaştırdı. Kreatif ve koreografi danışmanlığını Esma Bilkiç Doğru’nun, proje koordinatörlüğünü ise Aylin Özüdoğru’nun yaptığı defilede 37 kursiyer manken yer aldı.

Açılış konuşmasında ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı Bodrum Belediyesi ve Belediye Başkanı Ahmet Aras’a teşekkür ederek; “İçinde kadın, çocuk ve çevre olan bütün projelerinin yanında yer alıp, destekleyeceğiz” dedi.

 Defileye Bodrumlular yoğun ilgi gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.