Göz yaşlarıyla uğurlandı

YAŞAM 12.11.2021 - 10:42, Güncelleme: 12.11.2021 - 10:42
 

Göz yaşlarıyla uğurlandı

Bodrum’da, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden belediye personeli için Bodrum Belediyesi önünde tören gerçekleştirildi.
Belediyenin merkez binası önündeki törene, yaşamını yitiren Mehmet Ali Top'un yakınları, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, mesai arkadaşları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Aras, törende, Mehmet Ali Top'un ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileyerek, iyi bir insan olduğunu ve uzun yıllardan bu yana belediyenin farklı birimlerinde başarıyla görev yaptığını dile getirdi. Okunan duaların ardından mesai arkadaşlarının omuzlarında taşınan Top'un cenazesi Yalı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Top idaresindeki motosiklet, Yalı Mahallesi'nde Ali İhsan D. yönetimindeki otomobille çarpışmış, kazada Top, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetmişti.
Bodrum’da, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden belediye personeli için Bodrum Belediyesi önünde tören gerçekleştirildi.

Belediyenin merkez binası önündeki törene, yaşamını yitiren Mehmet Ali Top'un yakınları, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, mesai arkadaşları, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Aras, törende, Mehmet Ali Top'un ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileyerek, iyi bir insan olduğunu ve uzun yıllardan bu yana belediyenin farklı birimlerinde başarıyla görev yaptığını dile getirdi.

Okunan duaların ardından mesai arkadaşlarının omuzlarında taşınan Top'un cenazesi Yalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Top idaresindeki motosiklet, Yalı Mahallesi'nde Ali İhsan D. yönetimindeki otomobille çarpışmış, kazada Top, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.