2. Tur D Grubu Müsabakaları Sona Erdi

SPOR 20.01.2017 - 08:16, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

2. Tur D Grubu Müsabakaları Sona Erdi

Bodrum’da, Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası 2. Tur D Grubu müsabakaları sona erdi.
Karşılaşmaların Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda yapıldığı D Grubu'nda, Kastamonu Belediyespor ile Muratpaşa Belediyespor çeyrek finale yükseldi.   Üç gün süren organizasyonun son gününde, ikinci gün maçları sonucunda çeyrek finali garantileyen Kastamonu Belediyespor ile Muratpaşa Belediyespor karşı karşıya geldi. Kastamonu Belediyespor, rakibini 27-21 mağlup ederek lider olarak çeyrek finale yükselmeyi başardı.   Diğer karşılaşmada ise Eskişehir Hentbolspor, Muğla Yalıkavak Belediyespor'u 37-28 yendi.
Bodrum’da, Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası 2. Tur D Grubu müsabakaları sona erdi.

Karşılaşmaların Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu'nda yapıldığı D Grubu'nda, Kastamonu Belediyespor ile Muratpaşa Belediyespor çeyrek finale yükseldi.

 

Üç gün süren organizasyonun son gününde, ikinci gün maçları sonucunda çeyrek finali garantileyen Kastamonu Belediyespor ile Muratpaşa Belediyespor karşı karşıya geldi. Kastamonu Belediyespor, rakibini 27-21 mağlup ederek lider olarak çeyrek finale yükselmeyi başardı.

 

Diğer karşılaşmada ise Eskişehir Hentbolspor, Muğla Yalıkavak Belediyespor'u 37-28 yendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.