3.5 Kiloluk Dev

DİĞER 17.10.2016 - 11:37, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

3.5 Kiloluk Dev

Bodrum'da yaşayan amatör balıkçı 42 yaşındaki Recep Arslan'ın zıpkınla vurduğu 3.5 kilo ağırlığındaki dev kalamar, görenleri şaşırttı.
Akyarlar Mahallesi'nde yaşayan bir çocuk babası amatör balıkçı Recep Arslan, Aspat Mevkisi'nde zıpkınla balık avlamak için denize açıldı. Arslan, bir süre sora 14 metre derinlikte gördüğü dev kalamarı zıpkına avladı. Su yüzüne güçlükle çıkarabildiği 3.5 kilo ağırlığında ve 110 santimetre boyundaki kalamar, büyüklüğüyle dikkati çekti.   Yıllardır bölgede zıpkınla balık avladığını söyleyen Arslan, "İlk kez bu kadar büyük kalamara rastladım. Genellikle kalamarlar bu bölgede 100 gram ile 1.5 kilo ağırlığında değişir. Avladığım kalamarın yanında aynı büyüklükte üç tane daha vardı. Bunu avlarken diğerleri kaçtı. Ama bugüne kadar bölgede yakaladığım en büyük kalamar oldu" dedi.
Bodrum'da yaşayan amatör balıkçı 42 yaşındaki Recep Arslan'ın zıpkınla vurduğu 3.5 kilo ağırlığındaki dev kalamar, görenleri şaşırttı.

Akyarlar Mahallesi'nde yaşayan bir çocuk babası amatör balıkçı Recep Arslan, Aspat Mevkisi'nde zıpkınla balık avlamak için denize açıldı. Arslan, bir süre sora 14 metre derinlikte gördüğü dev kalamarı zıpkına avladı. Su yüzüne güçlükle çıkarabildiği 3.5 kilo ağırlığında ve 110 santimetre boyundaki kalamar, büyüklüğüyle dikkati çekti.

 

Yıllardır bölgede zıpkınla balık avladığını söyleyen Arslan, "İlk kez bu kadar büyük kalamara rastladım. Genellikle kalamarlar bu bölgede 100 gram ile 1.5 kilo ağırlığında değişir. Avladığım kalamarın yanında aynı büyüklükte üç tane daha vardı. Bunu avlarken diğerleri kaçtı. Ama bugüne kadar bölgede yakaladığım en büyük kalamar oldu" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.