4. ULUSAL GENÇLİK KAMPI

DİĞER 01.09.2016 - 14:00, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

4. ULUSAL GENÇLİK KAMPI

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Sosyal Hizmet Gençlik Derneği tarafından Bodrum’un Yalıkavak mahallesinde “Sosyal Hizmet 4. Ulusal Gençlik Kampı” düzenlendi. Ünlü sanatçı Şevval Sam da onur konuğu olarak etkinliği destekledi.
29 Ağustos - 4 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlenen kampta farklı illerden 75 öğrenci, akademisyen, sosyal hizmet uzmanı ve onur konukları bir araya geldi. Sosyal Hizmet Gençlik Derneği’nin düzenlediği kampa Bodrum Belediyesi ekipleri de lojistik destek sağlayarak kamp alanındaki ihtiyaçları gidermek üzere yardımcı oldu.   Etkinliğin üçüncü günü, onur konuğu Şevval Sam kamp alanında düzenlenen söyleşide katılımcılarla buluştu. Söyleşi, Sosyal Hizmet Gençlik Derneği Kurucu Genel Başkanı Yılma Gümüş, derneğin yeni dönem genel başkanı Ferhan Özge Demir ve kamp koordinatörü Ekin Şahin’in kamp hakkında bilgilendirmeleri ile başladı. Öğrencilerin soru-cevaplarıyla devam eden söyleşide dikkat çekilen en önemi nokta ise “Sosyal Hizmet”in de temel aldığı insan onuru, barış ve umuttu. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Yetkilileri ve belediye ekipleri de etkinlik boyunca katılımcıların yanında bulundu.   Keyifle geçen söyleşinin ardından Şevval Sam ile kamp alanı gezilerek, katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekildi. İçinde umudu, iyiliği ve insanlığı barındıran konuşmaların yapıldığı söyleşi, güzel dileklerle son buldu. 
Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Sosyal Hizmet Gençlik Derneği tarafından Bodrum’un Yalıkavak mahallesinde “Sosyal Hizmet 4. Ulusal Gençlik Kampı” düzenlendi. Ünlü sanatçı Şevval Sam da onur konuğu olarak etkinliği destekledi.

29 Ağustos - 4 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlenen kampta farklı illerden 75 öğrenci, akademisyen, sosyal hizmet uzmanı ve onur konukları bir araya geldi. Sosyal Hizmet Gençlik Derneği’nin düzenlediği kampa Bodrum Belediyesi ekipleri de lojistik destek sağlayarak kamp alanındaki ihtiyaçları gidermek üzere yardımcı oldu.

 

Etkinliğin üçüncü günü, onur konuğu Şevval Sam kamp alanında düzenlenen söyleşide katılımcılarla buluştu. Söyleşi, Sosyal Hizmet Gençlik Derneği Kurucu Genel Başkanı Yılma Gümüş, derneğin yeni dönem genel başkanı Ferhan Özge Demir ve kamp koordinatörü Ekin Şahin’in kamp hakkında bilgilendirmeleri ile başladı. Öğrencilerin soru-cevaplarıyla devam eden söyleşide dikkat çekilen en önemi nokta ise “Sosyal Hizmet”in de temel aldığı insan onuru, barış ve umuttu. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Yetkilileri ve belediye ekipleri de etkinlik boyunca katılımcıların yanında bulundu.

 

Keyifle geçen söyleşinin ardından Şevval Sam ile kamp alanı gezilerek, katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekildi. İçinde umudu, iyiliği ve insanlığı barındıran konuşmaların yapıldığı söyleşi, güzel dileklerle son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.