AK Parti Bodrum Belediyesi işbirliği

YAŞAM 26.12.2020 - 15:30, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

AK Parti Bodrum Belediyesi işbirliği

Bodrum’da, 80 yıl önce yapılan caminin restore edilmesi için çalışma başlatıldı. Çalışmayı bizzat Bodrum Belediyesi ve AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı yapacak.
Yakaköy Mahallesi'nde 1940 yılında yapılan, yaklaşık 20 yıl kullanıldıktan sonra boş kaldı.   Mahalle muhtarının talebi üzerine, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen, caminin yeniden eski görünümüne kavuşması için harekete geçti.   Başkan Aras, camideki inceleme sonrası gazetecilere, camiyi gördükten sonra durumu AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen ile paylaştığını söyledi.   Gökmen'in de restore işlemini hemen kabul ettiğini anlatan Aras, "Kendisi de sağ olsun hemen gelip gerekli ayarlamaları yapmış. Restorasyon için çalışmalar başladı. Küçük bir köy odası ve köy meydanı var. Buralarda toparlanacak ve daha güzel görünüme kavuşacak. Çalışmalar yaklaşık bir ay sürecek." diye konuştu.   Aras, Yakaköy başta olmak üzere, Yarımada'nın farklı bölgesinde bulunan eski yapıların restorasyonu için çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini belirtti.   Yakaköy Mahallesi Muhtarı Halil Kıy da kendilerine destek veren yetkililere teşekkür etti.
Bodrum’da, 80 yıl önce yapılan caminin restore edilmesi için çalışma başlatıldı. Çalışmayı bizzat Bodrum Belediyesi ve AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı yapacak.

Yakaköy Mahallesi'nde 1940 yılında yapılan, yaklaşık 20 yıl kullanıldıktan sonra boş kaldı.

 

Mahalle muhtarının talebi üzerine, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen, caminin yeniden eski görünümüne kavuşması için harekete geçti.

 

Başkan Aras, camideki inceleme sonrası gazetecilere, camiyi gördükten sonra durumu AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen ile paylaştığını söyledi.

 

Gökmen'in de restore işlemini hemen kabul ettiğini anlatan Aras, "Kendisi de sağ olsun hemen gelip gerekli ayarlamaları yapmış. Restorasyon için çalışmalar başladı. Küçük bir köy odası ve köy meydanı var. Buralarda toparlanacak ve daha güzel görünüme kavuşacak. Çalışmalar yaklaşık bir ay sürecek." diye konuştu.

 

Aras, Yakaköy başta olmak üzere, Yarımada'nın farklı bölgesinde bulunan eski yapıların restorasyonu için çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

 

Yakaköy Mahallesi Muhtarı Halil Kıy da kendilerine destek veren yetkililere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.