Arkadaşları Okulunda Aslı'yı Andı

06.12.2016 - 16:43, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Arkadaşları Okulunda Aslı'yı Andı

Bodrum’da okula gitmek için yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpamasıyla yaşamını yitiren Aslı Değirmen, sınıfında düzenlenen törenle anıldı.
Değirmen'in arkadaşları, boş kalan sırasını çiçeklerle donatıp, çerçeveli fotoğrafını koydu.   Bodrum Ayşe Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Aslı Değirmen, dün saat 07.00 sıralarında, okula gitmek üzere İslamhaneleri Mahallesi'ndeki evlerinden çıktı. Servis minibüsünü beklemek için Turgutreis- Bodrum Karayolu'nun 13'üncü kilometresinde, yolun karşısına geçmeye çalışan Değirmen'e, özel bir şirkette peyzaj mimarı olan 28 yaşındaki Emrah Yeşilkanat yönekimindeki 34 PR 1082 plakalı otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Tepkilerden korktuğu için aracı kaza yerinde bırakıp kaçan otomobil sürücüsü Emrah Yeşilkanat bir süre sonra Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim oldu.   SINIFINDA ANMA TÖRENİ   Cenazesi aynı gün ikindide İslamhaneleri Camisi'nde kılınan namazın ardından İslamhaneleri Mezarlığı'nda toprağa verilen Değirmen için öğrenim gördüğü Ayşe Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi 9/C Sınıfı'nda bugün anma töreni düzenlendi.   Törene Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Mustafa Semiz, Okul Müdür Vekili Mustafa Çınar, Değirmen'in öğretmenleri ve arkadaşları katıldı. Arkadaşları, Değirmen'in sırasını boş bırakarak, üzerine fotoğrafıyla birlikte çiçek koydu. Sınıf tahtasında ise, bu kez ders notları yerine Aslı Değirmen'e veda cümleleri yazıldı. Arkadaşları tahtaya 'En çok da masumluğunu iyi hatırlıyorum', 'Sen bizim sonsuzluğumuzsun', 'Sen kalbimizdesin, özlendin', 'Sadece bir ihmal' yazarak Aslı'ya veda etti.   Sıra arkadaşı Aytül Çınar "O yolda üstgeçit olsaydı, birçok önlem alınsaydı Aslı bugün yaşıyor olacaktı. Bundan sonra bir şeyin olması için artık can vermeyelim. Aslı ölmedi, kalbimizde yaşıyor. Aslı'yı hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.   Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Mustafa Semiz de "Hepiniz çok kıymetlisiniz. Aslı'mızı kaybetmek, yüreğimizi parçalayan bir durum. Bir aile, sabah kızlarını güle oymaya okula gönderiyor, ikindi vakti toprağa veriyor. Gerçekten çok üzücü, sizler için elem verici bizler için gönül yaralayıcı bir durum. Aslı'yı hep beraber kalbimizde yaşatacağız. Hepinizin başı sağ olsun" diye konuştu.
Bodrum’da okula gitmek için yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpamasıyla yaşamını yitiren Aslı Değirmen, sınıfında düzenlenen törenle anıldı.

Değirmen'in arkadaşları, boş kalan sırasını çiçeklerle donatıp, çerçeveli fotoğrafını koydu.

 

Bodrum Ayşe Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Aslı Değirmen, dün saat 07.00 sıralarında, okula gitmek üzere İslamhaneleri Mahallesi'ndeki evlerinden çıktı. Servis minibüsünü beklemek için Turgutreis- Bodrum Karayolu'nun 13'üncü kilometresinde, yolun karşısına geçmeye çalışan Değirmen'e, özel bir şirkette peyzaj mimarı olan 28 yaşındaki Emrah Yeşilkanat yönekimindeki 34 PR 1082 plakalı otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Tepkilerden korktuğu için aracı kaza yerinde bırakıp kaçan otomobil sürücüsü Emrah Yeşilkanat bir süre sonra Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim oldu.

 

SINIFINDA ANMA TÖRENİ

 

Cenazesi aynı gün ikindide İslamhaneleri Camisi'nde kılınan namazın ardından İslamhaneleri Mezarlığı'nda toprağa verilen Değirmen için öğrenim gördüğü Ayşe Gülsevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi 9/C Sınıfı'nda bugün anma töreni düzenlendi.

 

Törene Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Mustafa Semiz, Okul Müdür Vekili Mustafa Çınar, Değirmen'in öğretmenleri ve arkadaşları katıldı. Arkadaşları, Değirmen'in sırasını boş bırakarak, üzerine fotoğrafıyla birlikte çiçek koydu. Sınıf tahtasında ise, bu kez ders notları yerine Aslı Değirmen'e veda cümleleri yazıldı. Arkadaşları tahtaya 'En çok da masumluğunu iyi hatırlıyorum', 'Sen bizim sonsuzluğumuzsun', 'Sen kalbimizdesin, özlendin', 'Sadece bir ihmal' yazarak Aslı'ya veda etti.

 

Sıra arkadaşı Aytül Çınar "O yolda üstgeçit olsaydı, birçok önlem alınsaydı Aslı bugün yaşıyor olacaktı. Bundan sonra bir şeyin olması için artık can vermeyelim. Aslı ölmedi, kalbimizde yaşıyor. Aslı'yı hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.

 

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Mustafa Semiz de "Hepiniz çok kıymetlisiniz. Aslı'mızı kaybetmek, yüreğimizi parçalayan bir durum. Bir aile, sabah kızlarını güle oymaya okula gönderiyor, ikindi vakti toprağa veriyor. Gerçekten çok üzücü, sizler için elem verici bizler için gönül yaralayıcı bir durum. Aslı'yı hep beraber kalbimizde yaşatacağız. Hepinizin başı sağ olsun" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.