Belediye “son yapı yıkıldı” demişti ama…

GÜNDEM 11.05.2020 - 11:45, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Belediye “son yapı yıkıldı” demişti ama…

MUÇEP Bodrum meclisi eş sözcüsü ve Bodrum Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi olan Günay Şirin bir basın açıklaması yaparak Bodrum Belediyesi’nin Küdür Yarımadası’nda büyük reklam yaparak son işletmede yıkıldı dediği ünlü beach clup’ın yıkılmadığını, aksine işletmede yenileme çalışmalarının yapıldığını söyledi.
MUÇEP'in açıklaması şöyle;   30 Nisan tarihinde yerel ve ulusal basında, ünlülerin uğrak yeri ünlü beach clup yerle bir edildi manşetleri atıldı.   3 tahtanın sökülmesinin büyük abartıyla manşetlere taşınmış olmasının akabinde sonuç kocaman sıfır. Uzun zamandır Küdür yarımadasının doğal ve kültürel yapısının korunması için mücadele ediyor olduğumuz için bizlerde heyecanlandık. İşletme ruhsatı, yapı kayıt belgesi iptal edilmiş ve belediye ekipleri gözetiminde yıkımı yapılacağı ifade ediliyordu. Araya giren 3 günlük yasak sonrasında 4 Mayıs itibari ile her gün yıkımın yapılıp yapılmadığını kontrol ettik. Maalesef basının fotoğrafında görüldüğünden 1 tek tahta parçasının dahi sökülmediğinin, aksine işletmede yenilenme çalışmalarının yapıldığını tespit ettik.   Belediye ekipleri korona virüslü günlerde elbette zor koşullarda çalışıyorlar. Lakin Küdür çok hassas bir bölgemiz. Biraz daha hassas davranılmasını ve yıkımın devam ettirilmesini talep ediyoruz. Bizler takipçisi olmaya devam edeceğiz.   Bodrum Belediyesi ve Bodrum Kaymakamlığı’nı göreve çağırıyoruz… Güney Şirin MUÇEP Bodrum Meclisi eş sözcüsü Bodrum Kent Konseyi YK üyesi
MUÇEP Bodrum meclisi eş sözcüsü ve Bodrum Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi olan Günay Şirin bir basın açıklaması yaparak Bodrum Belediyesi’nin Küdür Yarımadası’nda büyük reklam yaparak son işletmede yıkıldı dediği ünlü beach clup’ın yıkılmadığını, aksine işletmede yenileme çalışmalarının yapıldığını söyledi.

MUÇEP'in açıklaması şöyle;

 

30 Nisan tarihinde yerel ve ulusal basında, ünlülerin uğrak yeri ünlü beach clup yerle bir edildi manşetleri atıldı.

 

3 tahtanın sökülmesinin büyük abartıyla manşetlere taşınmış olmasının akabinde sonuç kocaman sıfır. Uzun zamandır Küdür yarımadasının doğal ve kültürel yapısının korunması için mücadele ediyor olduğumuz için bizlerde heyecanlandık. İşletme ruhsatı, yapı kayıt belgesi iptal edilmiş ve belediye ekipleri gözetiminde yıkımı yapılacağı ifade ediliyordu. Araya giren 3 günlük yasak sonrasında 4 Mayıs itibari ile her gün yıkımın yapılıp yapılmadığını kontrol ettik. Maalesef basının fotoğrafında görüldüğünden 1 tek tahta parçasının dahi sökülmediğinin, aksine işletmede yenilenme çalışmalarının yapıldığını tespit ettik.

 

Belediye ekipleri korona virüslü günlerde elbette zor koşullarda çalışıyorlar. Lakin Küdür çok hassas bir bölgemiz. Biraz daha hassas davranılmasını ve yıkımın devam ettirilmesini talep ediyoruz. Bizler takipçisi olmaya devam edeceğiz.

 

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Kaymakamlığı’nı göreve çağırıyoruz…

Güney Şirin

MUÇEP Bodrum Meclisi eş sözcüsü

Bodrum Kent Konseyi YK üyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.