Bir aydınlığın adıdır Mustafa Kemal

YAŞAM 17.05.2020 - 13:34, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bir aydınlığın adıdır Mustafa Kemal

Bodrum’da, "Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal" adlı gösterinin sunumu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında internetten yapıldı.
Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu öğrencilerinin sahnelediği Kurtuluş Savaşı sürecini her sene farklı yörelerden seçilen halk oyunları ile sunan minikler bu coşkuyu bu yıl internetten yaşattı.   Okul öğretmenlerinden İlkem Karaçiçek ve Ayla Danacı Taşkan tarafından hazırlanan ve ilki 2014 yılında gerçekleşen gösterinin 2020 sunumu, Kovid-19 salgını sebebiyle iptal edildi.   Öğrencilerin kendi evlerinde çektikleri Karadeniz, Trakya, halay, zeybek ve teke yörelerinden oluşan halk oyunları görüntüleri birleştirilerek sosyal medyada paylaşıldı.   Karaçiçek, yaptığı açıklamada, 2014 yılından itibaren her yıl Nisan ayında aralıksız dolu salonlarda gerçekleştirdikleri gösterilerinin Kovid-19 sebebiyle iptal olmasının kendilerini üzdüğünü, oyunları evlerinde cep telefonuyla çekerek kendilerine destek olan öğrenci ve ailelerine teşekkür ettiklerini ifade etti.
Bodrum’da, "Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal" adlı gösterinin sunumu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında internetten yapıldı.

Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu öğrencilerinin sahnelediği Kurtuluş Savaşı sürecini her sene farklı yörelerden seçilen halk oyunları ile sunan minikler bu coşkuyu bu yıl internetten yaşattı.

 

Okul öğretmenlerinden İlkem Karaçiçek ve Ayla Danacı Taşkan tarafından hazırlanan ve ilki 2014 yılında gerçekleşen gösterinin 2020 sunumu, Kovid-19 salgını sebebiyle iptal edildi.

 

Öğrencilerin kendi evlerinde çektikleri Karadeniz, Trakya, halay, zeybek ve teke yörelerinden oluşan halk oyunları görüntüleri birleştirilerek sosyal medyada paylaşıldı.

 

Karaçiçek, yaptığı açıklamada, 2014 yılından itibaren her yıl Nisan ayında aralıksız dolu salonlarda gerçekleştirdikleri gösterilerinin Kovid-19 sebebiyle iptal olmasının kendilerini üzdüğünü, oyunları evlerinde cep telefonuyla çekerek kendilerine destek olan öğrenci ve ailelerine teşekkür ettiklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.