Bir rüya gerçek oldu

YAŞAM 14.01.2021 - 20:07, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bir rüya gerçek oldu

Bodrum’da Cevat Şakir Kabaağaçlı anısına Halikarnas Balıkçısı Seyir Terası açıldı
Cevat Şakir Kabaağaçlı anısına Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Yokuşbaşı'nda hizmete sunulan seyir terasında, Kabaağaçlı'nın dünyanın çeşitli yerlerinden getirterek diktiği bitkiler, doğal taşlar ile Bodrum panoramasının izlenebileceği çift gözlü seyir dürbünü bulunuyor.   Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaptığı açıklamada, seyir terasına gelenlerin bölgeyi görünce oldukça mutlu olacaklarını belirtti.   Bodrum'un, Kabaağaçlı'ya çok şey borçlu olduğunu vurgulayan Aras, şunları ifade etti:   "O'nun gibi bizler de Bodrum'un güzelliğine güzellik katmak istiyoruz. Bodrum'da yaşayan herkesin, her şeyden önce Bodrum'a olan duygu bağını güçlendirmek ve bu ortak duygunun hep birlikte birer parçası olma arzusundayız. Çünkü biliyoruz ki sevmeden, hayatımızdaki doldurulmaz yerinin farkına varmadan, bu kenti gelecek kuşaklara, güzelliklerini ve değerlerini koruyarak bırakmamız hiç de kolay değil."
Bodrum’da Cevat Şakir Kabaağaçlı anısına Halikarnas Balıkçısı Seyir Terası açıldı

Cevat Şakir Kabaağaçlı anısına Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Yokuşbaşı'nda hizmete sunulan seyir terasında, Kabaağaçlı'nın dünyanın çeşitli yerlerinden getirterek diktiği bitkiler, doğal taşlar ile Bodrum panoramasının izlenebileceği çift gözlü seyir dürbünü bulunuyor.

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaptığı açıklamada, seyir terasına gelenlerin bölgeyi görünce oldukça mutlu olacaklarını belirtti.

 

Bodrum'un, Kabaağaçlı'ya çok şey borçlu olduğunu vurgulayan Aras, şunları ifade etti:

 

"O'nun gibi bizler de Bodrum'un güzelliğine güzellik katmak istiyoruz. Bodrum'da yaşayan herkesin, her şeyden önce Bodrum'a olan duygu bağını güçlendirmek ve bu ortak duygunun hep birlikte birer parçası olma arzusundayız. Çünkü biliyoruz ki sevmeden, hayatımızdaki doldurulmaz yerinin farkına varmadan, bu kenti gelecek kuşaklara, güzelliklerini ve değerlerini koruyarak bırakmamız hiç de kolay değil."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.