BODEX fuarı açıldı

TURİZM 14.03.2019 - 11:51, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

BODEX fuarı açıldı

Bodrum’da düzenlenen Turistik İşletmeler Donanımı ve Gıda ihtisas Fuarı (BODEX) törenle açıldı.
Konacık Mahallesi'ndeki Herodot Kültür Merkezi'nde, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (BESİAD) destekleriyle, bir fuarcılık firması (Marmaris Fuarcılık Organizasyon) tarafından düzenlenen BODEX'e İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya ve Muğla'nın çeşitli ilçelerinden toplam 85 firma, 300'ün üzerinde marka ile katıldı. Fuarda gıda, endüstriyel mutfak, mobilya, ısıtma ve soğutma sistemleri, ev ve otel tekstili ürünleri stantlarda yerlerini aldı.   Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, fuarın açılışında yaptığı konuşmasında, "Fuarlar bir turizm dalı olarak önemli bir konudur. Turizm kentiyiz. 100 bin yatağımız var. Binin üzerinde otelimiz var. Otellerimiz buradan hizmet alacaklar. Bu anlamda ayağımıza gelen bir hizmet. Kendi alanında ilçemize renk katan bir fuar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.   Fuar, 16 Mart'a kadar açık kalacak.
Bodrum’da düzenlenen Turistik İşletmeler Donanımı ve Gıda ihtisas Fuarı (BODEX) törenle açıldı.

Konacık Mahallesi'ndeki Herodot Kültür Merkezi'nde, Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (BESİAD) destekleriyle, bir fuarcılık firması (Marmaris Fuarcılık Organizasyon) tarafından düzenlenen BODEX'e İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya ve Muğla'nın çeşitli ilçelerinden toplam 85 firma, 300'ün üzerinde marka ile katıldı. Fuarda gıda, endüstriyel mutfak, mobilya, ısıtma ve soğutma sistemleri, ev ve otel tekstili ürünleri stantlarda yerlerini aldı.

 

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, fuarın açılışında yaptığı konuşmasında, "Fuarlar bir turizm dalı olarak önemli bir konudur. Turizm kentiyiz. 100 bin yatağımız var. Binin üzerinde otelimiz var. Otellerimiz buradan hizmet alacaklar. Bu anlamda ayağımıza gelen bir hizmet. Kendi alanında ilçemize renk katan bir fuar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Fuar, 16 Mart'a kadar açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.