Bodrum’a Dünya Şampiyonası müjdesi

SPOR 25.10.2020 - 12:57, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum’a Dünya Şampiyonası müjdesi

Yelkenciliğin en önemli sınıflarından biri olan Optimist sınıfının 2022 Dünya Şampiyonası’na Türkiye ev sahipliği yapacak. Bodrum’a müjdeli haberi Türkiye Yelken Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Serdar Kayhan verdi.
2019 yılında yapılan oylama sonucunda yelkende 2021 Optimist Dünya Şampiyonası'na ev sahipliği yapma hakkını Türkiye ve Bodrum kazanmıştı. Ancak organizasyon, pandemi nedeniyle İtalya’ya alınmıştı.  Bu gelişmeler üzerine Türkiye Yelken Federasyonu girişimlerini sürdürdü ve alanında dünyanın en büyük organizasyonu olan 2022 Optimist Dünya Şampiyonası’nın Türkiye’de yapılacağı açıklandı.   BODRUM’A MÜJDEYİ İL TEMSİLCİSİ SERDAR KAYHAN VERDİ Yoğun girişimlerden sonra 2022 yılında Dünya Şampiyonası’nın Bodrum’da yapılacağının müjdesini veren Türkiye Yelken Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Serdar Kayhan, “pandemi nedeniyle İtalya’ya alınan organizasyon, 2022’de Bodrum’da yapılacak. Bu konuda yoğun girişimlerimizin sonuç vermesi bizleri ülkemiz ve Bodrum adına çok sevindirdi. 2022 Optimist Dünya Şampiyonası’na yaklaşık 80 ülkeden 500 sporcu katılacak. Tabi ki sporcularla beraber antrenörler, ekipler ve aileler de Bodrum’a gelecek. Bodrum’da hem büyük bir organizasyonun gerçekleşmesi gurunu yaşayacağız hem de ciddi bir canlılık göreceğiz. Canlı televizyon yayınlarıyla dünya Türkiye ve Bodrumumuz’u izleyecek” dedi.   OPTİMİST LAZER VE SURF YARIŞLARI BAŞLIYOR Serdar Kayhan ayrıca Muğla’da pandemi yüzünden ertelenen optimist, lazer ve surf yarışlarının da 29 Ekim’den itibaren tekrar başlayacağını sözlerine ekledi.
Yelkenciliğin en önemli sınıflarından biri olan Optimist sınıfının 2022 Dünya Şampiyonası’na Türkiye ev sahipliği yapacak. Bodrum’a müjdeli haberi Türkiye Yelken Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Serdar Kayhan verdi.

2019 yılında yapılan oylama sonucunda yelkende 2021 Optimist Dünya Şampiyonası'na ev sahipliği yapma hakkını Türkiye ve Bodrum kazanmıştı. Ancak organizasyon, pandemi nedeniyle İtalya’ya alınmıştı.  Bu gelişmeler üzerine Türkiye Yelken Federasyonu girişimlerini sürdürdü ve alanında dünyanın en büyük organizasyonu olan 2022 Optimist Dünya Şampiyonası’nın Türkiye’de yapılacağı açıklandı.

 

BODRUM’A MÜJDEYİ İL TEMSİLCİSİ SERDAR KAYHAN VERDİ

Yoğun girişimlerden sonra 2022 yılında Dünya Şampiyonası’nın Bodrum’da yapılacağının müjdesini veren Türkiye Yelken Federasyonu Muğla İl Temsilcisi Serdar Kayhan, “pandemi nedeniyle İtalya’ya alınan organizasyon, 2022’de Bodrum’da yapılacak. Bu konuda yoğun girişimlerimizin sonuç vermesi bizleri ülkemiz ve Bodrum adına çok sevindirdi. 2022 Optimist Dünya Şampiyonası’na yaklaşık 80 ülkeden 500 sporcu katılacak. Tabi ki sporcularla beraber antrenörler, ekipler ve aileler de Bodrum’a gelecek. Bodrum’da hem büyük bir organizasyonun gerçekleşmesi gurunu yaşayacağız hem de ciddi bir canlılık göreceğiz. Canlı televizyon yayınlarıyla dünya Türkiye ve Bodrumumuz’u izleyecek” dedi.

 

OPTİMİST LAZER VE SURF YARIŞLARI BAŞLIYOR

Serdar Kayhan ayrıca Muğla’da pandemi yüzünden ertelenen optimist, lazer ve surf yarışlarının da 29 Ekim’den itibaren tekrar başlayacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.