BODRUM BAŞBUĞ'UN İMZA GÜNÜNE YOĞUN İLGİ

KÜLTÜR-SANAT 15.09.2016 - 12:43, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

BODRUM BAŞBUĞ'UN İMZA GÜNÜNE YOĞUN İLGİ

Bodrum’da, Genelkurmay Eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un imza gününde okuyucuları ve sevenleri yoğun ilgi gösterdi.
Başbuğ'un imza gününe yoğun ilgi   Bodrum’da, Genelkurmay Eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un imza gününde okuyucuları ve sevenleri yoğun ilgi gösterdi. Başbuğ'a kitap imzalatmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.   Genelkurmay Eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Neyzen Tevfik Caddesi'ndeki D&R Live Bodrum Mağazası'nda düzenlenen imza gününde kitaplarını imzaladı. Okurları ve sevenleri Başbuğ'a aldıkları kitapları imzalatabilmek için kuyruklar oluşturdu. Açık havada düzenlenen imza gününde uzun kuyrukta bekleyenlerden bazıları bu fırsatı kitapları okumaya başlayarak değerlendirdi. Başbuğ, CNNTürk'te katıldığı Tarafsız Bölge programından sonra açıklamalarını derlediği "15 Temmuz Öncesi ve Sonrasıö kitabı başta olmak üzere "Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler", "20. yy En Büyük Lideri Mustafa Kemal (1881-1923)", "Nasıl Bir Türkiye", "Suçlamalara Karşı Gerçekler", "Terör Örgütlerinin Sonu" isimli kitaplarını imzaladı. Kitapları imzalatanlar Başbuğ ile hatıra fotoğrafı çekilmeyi unutmadı. Kitap imzalatanların yakınları da fotoğraf çekmek için bekledi. Bodrum'da yaşayan İrfan Gürbay (60), imza sırasını kitapları okumaya başlayarak değerlendirerek, "İlker Başbuğ'un kitaplarını imzaladığını duydum. 2 kitap aldım. '15 Temmuz Öncesi ve Sonrası' kitabını aldım. CnnTürk'te yayınlanan programda kendisini izlemiştim ama kitabını da alıp okumayı istedim. Herkesin okumasını tavsiye ediyorum. Çünkü biz Atatürkçü'yüz. Mustafa Kemal olmadan biz yaşayamayız. Bir taraftan okuyorum, bir yandan da imza için sıra bekliyorum" dedi.
Bodrum’da, Genelkurmay Eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un imza gününde okuyucuları ve sevenleri yoğun ilgi gösterdi.

Başbuğ'un imza gününe yoğun ilgi

 

Bodrum’da, Genelkurmay Eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un imza gününde okuyucuları ve sevenleri yoğun ilgi gösterdi. Başbuğ'a kitap imzalatmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.

 

Genelkurmay Eski Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ, Neyzen Tevfik Caddesi'ndeki D&R Live Bodrum Mağazası'nda düzenlenen imza gününde kitaplarını imzaladı. Okurları ve sevenleri Başbuğ'a aldıkları kitapları imzalatabilmek için kuyruklar oluşturdu. Açık havada düzenlenen imza gününde uzun kuyrukta bekleyenlerden bazıları bu fırsatı kitapları okumaya başlayarak değerlendirdi. Başbuğ, CNNTürk'te katıldığı Tarafsız Bölge programından sonra açıklamalarını derlediği "15 Temmuz Öncesi ve Sonrasıö kitabı başta olmak üzere "Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler", "20. yy En Büyük Lideri Mustafa Kemal (1881-1923)", "Nasıl Bir Türkiye", "Suçlamalara Karşı Gerçekler", "Terör Örgütlerinin Sonu" isimli kitaplarını imzaladı. Kitapları imzalatanlar Başbuğ ile hatıra fotoğrafı çekilmeyi unutmadı. Kitap imzalatanların yakınları da fotoğraf çekmek için bekledi. Bodrum'da yaşayan İrfan Gürbay (60), imza sırasını kitapları okumaya başlayarak değerlendirerek, "İlker Başbuğ'un kitaplarını imzaladığını duydum. 2 kitap aldım. '15 Temmuz Öncesi ve Sonrası' kitabını aldım. CnnTürk'te yayınlanan programda kendisini izlemiştim ama kitabını da alıp okumayı istedim. Herkesin okumasını tavsiye ediyorum. Çünkü biz Atatürkçü'yüz. Mustafa Kemal olmadan biz yaşayamayız. Bir taraftan okuyorum, bir yandan da imza için sıra bekliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.