Bodrum Belediyesi’ne çok sert cevap

GÜNDEM 12.05.2020 - 12:32, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum Belediyesi’ne çok sert cevap

Geçtiğimiz hafta Bodrum’un en çok konuşulan konularından biri Serdar Kayhan adlı işadamının Peksimet Mahallesi’nde bulunan arsasına Bodrum Belediyesi’nin çifte standart uyguladığı ve belediyenin suç işlediği yönündeki iddialarıydı. Bodrum Belediyesi bu iddialara cevap vermişti. Ancak Serdar Kayhan bugün yaptığı açıklamada Bodrum Belediyesi’nin yanıtına çok sert tepki gösterdi.
Serdar Kayhan’ın açıklaması şöyle;   Bodrum Belediyesi Vatandaşı Yanıltmaya Devam Ediyor….!!!   Bodrum Belediyesi yapmış olduğu açıklama ile bir kez daha hem kanunlar önünde, hem de uyguladığı çifte standartlarında kendilerine belgeleriyle sunduğum iddialarımı teyit etmiştir. Bodrum Belediyesi’nin vermiş olduğu ilgisiz cevapları, haklılığımı ispat etmek adına şikâyetime delil olarak Cumhuriyet Savcılılığına vereceğim.   Belgelerini sunduğum hiçbir konuya cevap verememiştir. Ben ve Bodrumlular CEVAP bekliyoruz. LÜTFEN,   Bir Daha Çok Açık Net Soruyorum.   1. Yapmış olduğunuz açıklamanızda da belirtmiş olduğunuz üzere; 08.11.2018 tarihli Çevre ve Şehircilik Bakanlığının görüş yazısına istinaden birçok vatandaşa da  izin vermezken NEDEN aynı parselde  bitişiğim olan 3 ayrı inşaata izin verdiniz? (Temmuz 2019 tarihinde verilen izinler) Kanunlar hepimiz için eşit değil mi?   2. 30.12.2019 tarihinde Bodrum Belediye başkanlığına sormuş olduğum soruların cevabını tek tek veriniz. 30.12.2019 tarihli soruma yasal süresi içinde cevap verildi mi? Cevap verdiğinizi iddia ediyorsunuz verdiyseniz İSPAT ediniz.   3. RED gerekçesi olarak sunduğunuz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Müdürlüğü’nün 08.11.2018 tarih ve 89644159-045-E.18030 sayılı görüş yazısını, 2.Şubat 2015/29255 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2014/7074 karar sayılı ‘’Resmi Yazışmalarda Uygulanılacak Usul ve Esas Hakkındaki Yönetmeliğin. 12-13-17-28 ve 30.maddelerine uygun olarak mı Temin ettiniz ve mağdurlara İbraz ettiniz?   Bodrum Belediyesi’nden ricam konunun üzerini örtmeye çalışmak yerine(ki Devletimiz de Hükümetimiz de buna asla izin vermeyecektir.) çok haklı sorularıma bir an önce GERÇEK net cevap vermesidir. Bodrum Belediyesi sorularıma cevap diye paylaştığı yazıda hiçbir mağduriyetime yaptıkları ayrımcılığa cevap verememiştir. Bu haliyle Bodrum Belediyesini şiddetle kınıyorum.   Bodrum Belediyesi kanuna yasalara uygun bir şekilde hakkımı teslim edene kadar uğramış olduğum haksızlığın, aynı zamanda tıpkı benim gibi hakları gasp edilmiş, aynı dertlerden mağdur edilmiş tüm vatandaşlarımızın adına da konunun sonuna kadar takipçisi olacağım.   Kamuoyuna saygılarımla bildiririm, Serdar Kayhan
Geçtiğimiz hafta Bodrum’un en çok konuşulan konularından biri Serdar Kayhan adlı işadamının Peksimet Mahallesi’nde bulunan arsasına Bodrum Belediyesi’nin çifte standart uyguladığı ve belediyenin suç işlediği yönündeki iddialarıydı. Bodrum Belediyesi bu iddialara cevap vermişti. Ancak Serdar Kayhan bugün yaptığı açıklamada Bodrum Belediyesi’nin yanıtına çok sert tepki gösterdi.

Serdar Kayhan’ın açıklaması şöyle;

 

Bodrum Belediyesi Vatandaşı Yanıltmaya Devam Ediyor….!!!

 

Bodrum Belediyesi yapmış olduğu açıklama ile bir kez daha hem kanunlar önünde, hem de uyguladığı çifte standartlarında kendilerine belgeleriyle sunduğum iddialarımı teyit etmiştir. Bodrum Belediyesi’nin vermiş olduğu ilgisiz cevapları, haklılığımı ispat etmek adına şikâyetime delil olarak Cumhuriyet Savcılılığına vereceğim.

 

Belgelerini sunduğum hiçbir konuya cevap verememiştir. Ben ve Bodrumlular CEVAP bekliyoruz. LÜTFEN,

 

Bir Daha Çok Açık Net Soruyorum.

 

1. Yapmış olduğunuz açıklamanızda da belirtmiş olduğunuz üzere; 08.11.2018 tarihli Çevre ve Şehircilik Bakanlığının görüş yazısına istinaden birçok vatandaşa da  izin vermezken NEDEN aynı parselde  bitişiğim olan 3 ayrı inşaata izin verdiniz? (Temmuz 2019 tarihinde verilen izinler) Kanunlar hepimiz için eşit değil mi?

 

2. 30.12.2019 tarihinde Bodrum Belediye başkanlığına sormuş olduğum soruların cevabını tek tek veriniz. 30.12.2019 tarihli soruma yasal süresi içinde cevap verildi mi? Cevap verdiğinizi iddia ediyorsunuz verdiyseniz İSPAT ediniz.

 

3. RED gerekçesi olarak sunduğunuz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Müdürlüğü’nün 08.11.2018 tarih ve 89644159-045-E.18030 sayılı görüş yazısını, 2.Şubat 2015/29255 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2014/7074 karar sayılı ‘’Resmi Yazışmalarda Uygulanılacak Usul ve Esas Hakkındaki Yönetmeliğin. 12-13-17-28 ve 30.maddelerine uygun olarak mı Temin ettiniz ve mağdurlara İbraz ettiniz?

 

Bodrum Belediyesi’nden ricam konunun üzerini örtmeye çalışmak yerine(ki Devletimiz de Hükümetimiz de buna asla izin vermeyecektir.) çok haklı sorularıma bir an önce GERÇEK net cevap vermesidir. Bodrum Belediyesi sorularıma cevap diye paylaştığı yazıda hiçbir mağduriyetime yaptıkları ayrımcılığa cevap verememiştir. Bu haliyle Bodrum Belediyesini şiddetle kınıyorum.

 

Bodrum Belediyesi kanuna yasalara uygun bir şekilde hakkımı teslim edene kadar uğramış olduğum haksızlığın, aynı zamanda tıpkı benim gibi hakları gasp edilmiş, aynı dertlerden mağdur edilmiş tüm vatandaşlarımızın adına da konunun sonuna kadar takipçisi olacağım.

 

Kamuoyuna saygılarımla bildiririm,

Serdar Kayhan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.