Bodrum’da “Bir Tenor Aranıyor”

KÜLTÜR-SANAT 20.07.2020 - 10:07, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum’da “Bir Tenor Aranıyor”

Ankara Devlet Opera ve Balesi "Bir Tenor Aranıyor" adlı müzikal komediyi Bodrum’da sahneledi.
Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen "Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri" kapsamında, Ken Ludwing'in "Bir Tenor Aranıyor" adlı ödüllü oyunu, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde sanatseverlerle buluştu.   Etkinlik alanına ateşleri ölçülerek alınan izleyenler, aralarında birer koltuğu boş bırakarak oturdu.   Doğan Çelik'in yönettiği, koreografisi Yeşim Oktar'a ait iki perdelik müzikal komedinin piyanistliğini Yaman Dikener yaptı.   Otel odasında geçen müzikalde, ünlü bir tenorun yaşadığı komik olaylar anlatılıyor. Tenorun yediklerinden rahatsızlanıp konsere çıkamaması ve yerine yeteneği keşfedilmeyen kişinin çıkmasını konu alan oyun ilgiyle izlendi.   "Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri" 21-22 Temmuz'da Samsun Devlet Opera ve Balesinin sahneleyeceği, müziği Melih Kibar'a ait "Hisseli Harikalar Kumpanyası" ile devam edecek.
Ankara Devlet Opera ve Balesi "Bir Tenor Aranıyor" adlı müzikal komediyi Bodrum’da sahneledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen "Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri" kapsamında, Ken Ludwing'in "Bir Tenor Aranıyor" adlı ödüllü oyunu, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde sanatseverlerle buluştu.

 

Etkinlik alanına ateşleri ölçülerek alınan izleyenler, aralarında birer koltuğu boş bırakarak oturdu.

 

Doğan Çelik'in yönettiği, koreografisi Yeşim Oktar'a ait iki perdelik müzikal komedinin piyanistliğini Yaman Dikener yaptı.

 

Otel odasında geçen müzikalde, ünlü bir tenorun yaşadığı komik olaylar anlatılıyor. Tenorun yediklerinden rahatsızlanıp konsere çıkamaması ve yerine yeteneği keşfedilmeyen kişinin çıkmasını konu alan oyun ilgiyle izlendi.

 

"Bodrum Kaleiçi Etkinlikleri" 21-22 Temmuz'da Samsun Devlet Opera ve Balesinin sahneleyeceği, müziği Melih Kibar'a ait "Hisseli Harikalar Kumpanyası" ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.