Bodrum’da dansın büyüsü

KÜLTÜR-SANAT 19.06.2017 - 10:30, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum’da dansın büyüsü

Bodrum'da, bu yıl ilk kez Uluslararası Modern Dans Festivali Yarışması düzenlendi.
Bodrum Dans Kulübü tarafından ve Türkiye Dans Federasyonu'nun destekleri ile Herodot Kültür Merkezi'nde düzenlenen yarışmaya Bodrum, Fethiye, Antalya ve İzmir'den yaklaşık 150 dansçı katıldı. Performanslarıyla göz dolduran dansçılar, minikler, çocuklar ve gençler kategorisinde yarıştı. Ukrayna, Letonya ve İzlandalı üç hakemin değerlendirmede bulunduğu yarışmada, solo performanslarda minikler kategorisinde Varvara Krasnoyarova, çocuklar kategorisinde Lara Su Koçak ve gençler kategorisinde ise Defne Kepcan birinci oldu. Son gün yapılan küçük grup ve büyük grup yarışmalarında ise Bodrum Dans Kulübü birinciliği elde etti. Birinci olan çocukların bazıları sevinç gözyaşlarını tutamadı. Dereceye giren dansçılara, hakemler tarafından katılım belgesi ve madalya verildi. Birincilere ayrıca kupa takdim edildi.   Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci, "Türkiye'nin özellikle çocuk yaşlarda yapılan ilk modern dans festivaliydi bu. Çok fazla duyurusunu yapmadık ama buna rağmen yaklaşık 150 dansçı gibi bir katılım oldu. İki gündür minikler, çocuklar ve gençler kategorilerinde yarışlarımız sürüyor. Bugün yapılan yarışma festivalin aşamalarından bir tanesiydi. Bunun dışında yabancı ülkelerden gelen 3 farklı eğitmenin eğitimleri vardı. Geceleri ise dans gösterilerimiz yapıldı. Bugün de final gününü yaptık. Gelecek sene 1500 kadar dansçının katılmasını bekliyoruz" dedi.
Bodrum'da, bu yıl ilk kez Uluslararası Modern Dans Festivali Yarışması düzenlendi.

Bodrum Dans Kulübü tarafından ve Türkiye Dans Federasyonu'nun destekleri ile Herodot Kültür Merkezi'nde düzenlenen yarışmaya Bodrum, Fethiye, Antalya ve İzmir'den yaklaşık 150 dansçı katıldı. Performanslarıyla göz dolduran dansçılar, minikler, çocuklar ve gençler kategorisinde yarıştı. Ukrayna, Letonya ve İzlandalı üç hakemin değerlendirmede bulunduğu yarışmada, solo performanslarda minikler kategorisinde Varvara Krasnoyarova, çocuklar kategorisinde Lara Su Koçak ve gençler kategorisinde ise Defne Kepcan birinci oldu. Son gün yapılan küçük grup ve büyük grup yarışmalarında ise Bodrum Dans Kulübü birinciliği elde etti. Birinci olan çocukların bazıları sevinç gözyaşlarını tutamadı. Dereceye giren dansçılara, hakemler tarafından katılım belgesi ve madalya verildi. Birincilere ayrıca kupa takdim edildi.

 

Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci, "Türkiye'nin özellikle çocuk yaşlarda yapılan ilk modern dans festivaliydi bu. Çok fazla duyurusunu yapmadık ama buna rağmen yaklaşık 150 dansçı gibi bir katılım oldu. İki gündür minikler, çocuklar ve gençler kategorilerinde yarışlarımız sürüyor. Bugün yapılan yarışma festivalin aşamalarından bir tanesiydi. Bunun dışında yabancı ülkelerden gelen 3 farklı eğitmenin eğitimleri vardı. Geceleri ise dans gösterilerimiz yapıldı. Bugün de final gününü yaptık. Gelecek sene 1500 kadar dansçının katılmasını bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.