Bodrum’da fırtına kabusu!

GÜNDEM 16.02.2021 - 19:17, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum’da fırtına kabusu!

Bodrum’da poyraz fırtınası hayatı olumsuz etkiliyor. Fırtınayla birlikte hissedilen sıcaklıkta 0 dereceye kadar düştü
Bodrum’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan, kuzey ve kuzeydoğudan saatteki hızı 80 kilometreyi bulan kuvvetli fırtına nedeniyle bazı ağaçlar devrildi.   Feribot seferlerinin iptal edildiği ilçenin Torba, Göltürkbükü, Gündoğan, Yalıkavak ve Gümüşlük mahallelerinde denize açılamayan balıkçılar, kıyıdaki teknelerinin zarar görmemesi için tedbir aldı. Amatör balıkçılara ait bazı teknelerin ise su aldığı görüldü.   Rüzgarın yarın etkisini kaybetmesi bekleniyor.   YÜKSEK KESİMLERDE KAR ETKİLİ OLUYOR Bu arada, kentin yüksek kesimlerine kar yağdı. Kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Yılanlı mevkiinde kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Kırsal kesimde bulunan çok sayıda mahallenin de yolları karla kaplandı.   Bölgede, yol açma ve tuzlama çalışması yapıldı.
Bodrum’da poyraz fırtınası hayatı olumsuz etkiliyor. Fırtınayla birlikte hissedilen sıcaklıkta 0 dereceye kadar düştü

Bodrum’da sabah saatlerinden itibaren etkili olan, kuzey ve kuzeydoğudan saatteki hızı 80 kilometreyi bulan kuvvetli fırtına nedeniyle bazı ağaçlar devrildi.

 

Feribot seferlerinin iptal edildiği ilçenin Torba, Göltürkbükü, Gündoğan, Yalıkavak ve Gümüşlük mahallelerinde denize açılamayan balıkçılar, kıyıdaki teknelerinin zarar görmemesi için tedbir aldı. Amatör balıkçılara ait bazı teknelerin ise su aldığı görüldü.

 

Rüzgarın yarın etkisini kaybetmesi bekleniyor.

 

YÜKSEK KESİMLERDE KAR ETKİLİ OLUYOR

Bu arada, kentin yüksek kesimlerine kar yağdı. Kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Yılanlı mevkiinde kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.

Kırsal kesimde bulunan çok sayıda mahallenin de yolları karla kaplandı.

 

Bölgede, yol açma ve tuzlama çalışması yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.