Bodrum’da gıda denetimi

YAŞAM 13.01.2021 - 11:48, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum’da gıda denetimi

Bodrum’da gıda denetimi yapıldı. Bir işletmeye son kullanma tarihi geçmiş ürün kullandığı için ceza kesildi.
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince, ilçe genelinde yapılan denetimlerde bir yemek firmasının mutfağında son kullanma tarihi geçen kanatlı hayvan eti ile kırmızı et ürünü ele geçirildi.   İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve belediyeye bağlı ekipler, tarihi geçmiş etleri kontrollü şekilde imha etti. İşletme sahibine ceza kesildi.
Bodrum’da gıda denetimi yapıldı. Bir işletmeye son kullanma tarihi geçmiş ürün kullandığı için ceza kesildi.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince, ilçe genelinde yapılan denetimlerde bir yemek firmasının mutfağında son kullanma tarihi geçen kanatlı hayvan eti ile kırmızı et ürünü ele geçirildi.

 

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve belediyeye bağlı ekipler, tarihi geçmiş etleri kontrollü şekilde imha etti. İşletme sahibine ceza kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.