Bodrum’da sahte içki operasyonu

YAŞAM 31.12.2020 - 18:16, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum’da sahte içki operasyonu

Bodrum’da düzenlenen sahte içki operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte içki satışı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.   Ekiplerin bir eve düzenlediği operasyonda 109 litre sahte alkol, 45 litre etil alkol ile içki yapımında kullanılan aroma ele geçirildi.
Bodrum’da düzenlenen sahte içki operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte içki satışı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

 

Ekiplerin bir eve düzenlediği operasyonda 109 litre sahte alkol, 45 litre etil alkol ile içki yapımında kullanılan aroma ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.