Bodrum en pahalı yer oldu!

01.10.2020 - 14:20, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum en pahalı yer oldu!

Yaşanan pandemi süreci, yıllardır en pahalı turizm kenti olarak bilinen Bodrum'daki ev fiyatlarını daha da yükseltti. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan ise Bodrum oldu
Yılın neredeyse altı ayı yaz mevsiminin yaşandığı Bodrum'a tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından sonra talep daha da arttı.   Pandemi sürecinden sonra hem tatil yapmak isteyen hem de izole olmak isteyenler en çok Çeşme ve Bodrum'u tercih etti.   Özellikle müstakil konutlara ilgi büyük.   EN ÇOK İLGİ BODRUM, ÇEŞME, MARMARİS, FOÇA VE URLA'YA Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme ve lokasyon analizi platformu Endeksa.com'un verilerine göre yazlık bölgeler içinde konut satış ve kira değerleri en yüksek bölgeler Bodrum ve Çeşme. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan bölge ise Bodrum oldu. Marmaris, Foça, Urla, Ayvalık ve Fethiye de ilgi gören diğer bölgeler arasında yer alıyor.   TÜRKİYE'DE KONUT SATIŞ FİYATLARI 22,10 KİRA BEDELLERİ İSE 12,12 ARTTI Yazlık bölgelere ve özellikle müstakil konutlara gösterilen yoğun ilgi, yazlık bölgelerdeki kira ve satış değerlerinde artışa sebep oldu. Endeksa'nın güncel verilerine göre son 1 yılda Türkiye genelinde konut satış fiyatları 22,10; kira bedelleri ise 12,12 artış gösterirken; yazlık bölgelerin çoğundaki artış oranı çok daha yüksek.   İncelenen bölgeler içinde kira bedelleri en fazla artan bölgeler Bodrum ve Marmaris iken, satış fiyatı en fazla artan bölgeler Fethiye ve Marmaris oldu.
Yaşanan pandemi süreci, yıllardır en pahalı turizm kenti olarak bilinen Bodrum'daki ev fiyatlarını daha da yükseltti. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan ise Bodrum oldu

Yılın neredeyse altı ayı yaz mevsiminin yaşandığı Bodrum'a tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından sonra talep daha da arttı.

 

Pandemi sürecinden sonra hem tatil yapmak isteyen hem de izole olmak isteyenler en çok Çeşme ve Bodrum'u tercih etti.

 

Özellikle müstakil konutlara ilgi büyük.

 

EN ÇOK İLGİ BODRUM, ÇEŞME, MARMARİS, FOÇA VE URLA'YA

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme ve lokasyon analizi platformu Endeksa.com'un verilerine göre yazlık bölgeler içinde konut satış ve kira değerleri en yüksek bölgeler Bodrum ve Çeşme. Çeşme konut satış fiyatında en yüksek bölge iken, kira bedeli en yüksek olan bölge ise Bodrum oldu. Marmaris, Foça, Urla, Ayvalık ve Fethiye de ilgi gören diğer bölgeler arasında yer alıyor.

 

TÜRKİYE'DE KONUT SATIŞ FİYATLARI 22,10 KİRA BEDELLERİ İSE 12,12 ARTTI

Yazlık bölgelere ve özellikle müstakil konutlara gösterilen yoğun ilgi, yazlık bölgelerdeki kira ve satış değerlerinde artışa sebep oldu. Endeksa'nın güncel verilerine göre son 1 yılda Türkiye genelinde konut satış fiyatları 22,10; kira bedelleri ise 12,12 artış gösterirken; yazlık bölgelerin çoğundaki artış oranı çok daha yüksek.

 

İncelenen bölgeler içinde kira bedelleri en fazla artan bölgeler Bodrum ve Marmaris iken, satış fiyatı en fazla artan bölgeler Fethiye ve Marmaris oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.