Bodrum için çok kötü haber!

GÜNDEM 01.07.2020 - 10:12, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum için çok kötü haber!

Bodrum’da sosyal medyada paylaşılan yüksek fiyatlı adisyonlar ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın “turistin cebindeki son kuruşu almak için çalışacağız” sözleri, İngiliz basınında geniş yer buldu.
Türkiye’ye en çok turist gönderen ülkelerden biri olan İngiltere’de gündem Bodrum oldu. Sosyal medyada paylaşılan yüksek fiyatlı adisyonlar ve Bodrum Beldiye Başkanı Ahmet Aras’ın açıklamaları, İngiliz basınında geniş yer buldu. İngiltere’nin en büyük gazetelerinden biri olan Daily Mail’de yer alan haberde Bodrum’un koronavirüsten çok etkilendiği için rakamların çok arttırıldığını, sadece yüzmek ve bir kebap için 44 paund ödendiğini yazan gazete, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da, turistlerin ceplerinden son kuruşa kadar almak için ellerinden geleni yapmaları gerektiği açıklamasına yer verdi.   YORUMLAR CAN SIKTI Gazete her ne kadar Türkiye’de çok daha ucuz paralar ödenebileceğini yazsa da, habere gelen yorumlar ise Bodrum için korkutucu oldu. İngilizler yorumlarında genel olarak kesinlikle Bodrum’a ve Türkiye’ye gidilmemesi gerektiğini, Türklerin turistleri kazıkladığını söyledi.
Bodrum’da sosyal medyada paylaşılan yüksek fiyatlı adisyonlar ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın “turistin cebindeki son kuruşu almak için çalışacağız” sözleri, İngiliz basınında geniş yer buldu.

Türkiye’ye en çok turist gönderen ülkelerden biri olan İngiltere’de gündem Bodrum oldu. Sosyal medyada paylaşılan yüksek fiyatlı adisyonlar ve Bodrum Beldiye Başkanı Ahmet Aras’ın açıklamaları, İngiliz basınında geniş yer buldu. İngiltere’nin en büyük gazetelerinden biri olan Daily Mail’de yer alan haberde Bodrum’un koronavirüsten çok etkilendiği için rakamların çok arttırıldığını, sadece yüzmek ve bir kebap için 44 paund ödendiğini yazan gazete, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da, turistlerin ceplerinden son kuruşa kadar almak için ellerinden geleni yapmaları gerektiği açıklamasına yer verdi.

 

YORUMLAR CAN SIKTI

Gazete her ne kadar Türkiye’de çok daha ucuz paralar ödenebileceğini yazsa da, habere gelen yorumlar ise Bodrum için korkutucu oldu. İngilizler yorumlarında genel olarak kesinlikle Bodrum’a ve Türkiye’ye gidilmemesi gerektiğini, Türklerin turistleri kazıkladığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.