Bodrum kan bağışına sahip çıktı

24.09.2020 - 13:25, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum kan bağışına sahip çıktı

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ile Türk Kızılay Derneği öncülüğünde, Bodrum protokol üyelerinin de desteğiyle 23 Eylül Çarşamba günü başlatılan kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü. Protokol üyeleri de kampanyaya sahip çıkarak kan bağışında bulundu.
Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Meclis Üyesi Toros Demirdöven, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, BODER Başkanı Halil Özyurt, Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Kızılay Bodrum Şube Başkanı Ömer Başbuğ ve Kızılay Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Neşe Acaroğlu kan bağış aracının açılışını yaparak Bodrum halkının gösterdiği bu duyarlılığın tüm ülkeye örnek olmasını dilediklerini belirttiler.   Açılış konuşmasında Kaymakam Bekir Yılmaz ciddi bir kan bağışçısı olduğunu belirterek, “Güzel bir günde kan vermeye geldik. Kızılay’ımıza destek olacağız. İşin özünde bu hepimizin toplumsal sorumluluğu. Kan uzun süre saklanabilir bir şey değil bu nedenle ihtiyacımız olduğu zaman sıkıntıya düşememek için sağlıklı olunan dönemlerde herkesin kan vermesi gerekiyor. Bu konuda da Kızılay’ımız üzerine düşen görevi yapıyor.” dedi.   Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kızılay’ın önemine dikkat çekerek kan vermeyi periyodik hale getirmek gerektiğini vurguladı ve Bodrum halkını kan vermeye davet etti.   BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise Bodrum’daki kurum ve kuruluşların ortaklaşa gösterdikleri bu yardımlaşma örneği ile azalan kan stokları için ciddi bir katkı yapıldığına işaret ederek şunların altını çizdi: “Bodrum Kaymakamımız Bekir Yılmaz başta olmak üzere, bugün burada yanımızda olan tüm protokol üyelerine, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine, Türk Kızılay’ına bizimle birlikte katkı veren Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ;İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve Bodrum Şoförler Odası Başkanlarımıza şükranlarımı sunarım. Bodrum Ticaret Odamızın değerli üyeleri başta olmak üzere bugün buraya gelerek kan veren halkımıza, ayrıca Kızılay Bodrum Şube Başkanı Ömer Başbuğ’a da bizlerle birlikte hareket ettikleri için ayrıca teşekkür ederim.”. Kan bağışı sonrası katılımcılara Oda tarafından teşekkür belgesi sunuldu.   Kızılay’ın kan hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için: kanver.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.
Bodrum Ticaret Odası (BODTO) ile Türk Kızılay Derneği öncülüğünde, Bodrum protokol üyelerinin de desteğiyle 23 Eylül Çarşamba günü başlatılan kan bağışı kampanyası büyük ilgi gördü. Protokol üyeleri de kampanyaya sahip çıkarak kan bağışında bulundu.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Meclis Üyesi Toros Demirdöven, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, BODER Başkanı Halil Özyurt, Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Kızılay Bodrum Şube Başkanı Ömer Başbuğ ve Kızılay Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Neşe Acaroğlu kan bağış aracının açılışını yaparak Bodrum halkının gösterdiği bu duyarlılığın tüm ülkeye örnek olmasını dilediklerini belirttiler.

 

Açılış konuşmasında Kaymakam Bekir Yılmaz ciddi bir kan bağışçısı olduğunu belirterek, “Güzel bir günde kan vermeye geldik. Kızılay’ımıza destek olacağız. İşin özünde bu hepimizin toplumsal sorumluluğu. Kan uzun süre saklanabilir bir şey değil bu nedenle ihtiyacımız olduğu zaman sıkıntıya düşememek için sağlıklı olunan dönemlerde herkesin kan vermesi gerekiyor. Bu konuda da Kızılay’ımız üzerine düşen görevi yapıyor.” dedi.

 

Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kızılay’ın önemine dikkat çekerek kan vermeyi periyodik hale getirmek gerektiğini vurguladı ve Bodrum halkını kan vermeye davet etti.

 

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise Bodrum’daki kurum ve kuruluşların ortaklaşa gösterdikleri bu yardımlaşma örneği ile azalan kan stokları için ciddi bir katkı yapıldığına işaret ederek şunların altını çizdi: “Bodrum Kaymakamımız Bekir Yılmaz başta olmak üzere, bugün burada yanımızda olan tüm protokol üyelerine, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine, Türk Kızılay’ına bizimle birlikte katkı veren Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ;İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi ve Bodrum Şoförler Odası Başkanlarımıza şükranlarımı sunarım. Bodrum Ticaret Odamızın değerli üyeleri başta olmak üzere bugün buraya gelerek kan veren halkımıza, ayrıca Kızılay Bodrum Şube Başkanı Ömer Başbuğ’a da bizlerle birlikte hareket ettikleri için ayrıca teşekkür ederim.”.

Kan bağışı sonrası katılımcılara Oda tarafından teşekkür belgesi sunuldu.

 

Kızılay’ın kan hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için: kanver.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.