Bodrum Masalı'na Masal Gibi Villa

DİĞER 22.03.2017 - 09:39, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum Masalı'na Masal Gibi Villa

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ' Bodrum Masalı' dizisinde otel sahnelerinin çekildiği otel bünyesinde yer alan 'Villa Melissa',  Nejat İşler'in canlandırdığı Bora karakterinin evi oldu.
Uzun yıllardır, çeşitli ülkelerin başkanlarına, prens ve prenseslerine ev sahipliği yapan Villa Melissa'nın günlük bedeli 15 bin dolar. Dizide aynı zamanda bir otelinde sahibi olan  Nejat İşler'in bu sahnelerinin çekimleri de  Rixos Premium  Bodrum'da gerçekleşiyor. Çekimler devam ederken bütün otel dizi setine döndürüldü. Dizi de kullanılan bazı alanların aynı dizide olduğu gibi muhafaza edileceği konuşulurken, özellikle dizide vurgulanan odalara talep artarak devam ediyor.   Rixos Premium  Bodrum Genel Müdürü Mehmet Tulunay, gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını, dizi ile birlikte özellikle  Bodrum'a hareket geldiğini, bu tip projelerin turizmi tanıtmakta ciddi rol oynadığını belirterek, mutlaka desteklenmeleri gerektiğinin altını çizdi.   TMC Uygulayıcı Yapımcısı Sayın Engin Sarıal yapmış olduğu açıklamada  Bodrum Masalı'nın, yurtdışında çok talep gördüğünü, gerek katıldıkları fuarlardan gerekse sosyal medya üzerinden gelen yorumlardan takip ettiklerini, özellikle dizinin Rusçaya çevrilmiş bölümlerinin internet üzerinden beğenilerek izlenildiğini ve kısa sürede dizinin yurtdışına satışının gerçekleşeceğini söyledi. Bu Satış ile birlikte  Bodrum Masalının,  Bodrum turizmine büyük katkı sağlaması bekleniyor. 
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ' Bodrum Masalı' dizisinde otel sahnelerinin çekildiği otel bünyesinde yer alan 'Villa Melissa',  Nejat İşler'in canlandırdığı Bora karakterinin evi oldu.

Uzun yıllardır, çeşitli ülkelerin başkanlarına, prens ve prenseslerine ev sahipliği yapan Villa Melissa'nın günlük bedeli 15 bin dolar. Dizide aynı zamanda bir otelinde sahibi olan  Nejat İşler'in bu sahnelerinin çekimleri de  Rixos Premium  Bodrum'da gerçekleşiyor. Çekimler devam ederken bütün otel dizi setine döndürüldü. Dizi de kullanılan bazı alanların aynı dizide olduğu gibi muhafaza edileceği konuşulurken, özellikle dizide vurgulanan odalara talep artarak devam ediyor.

 

Rixos Premium  Bodrum Genel Müdürü Mehmet Tulunay, gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını, dizi ile birlikte özellikle  Bodrum'a hareket geldiğini, bu tip projelerin turizmi tanıtmakta ciddi rol oynadığını belirterek, mutlaka desteklenmeleri gerektiğinin altını çizdi.

 

TMC Uygulayıcı Yapımcısı Sayın Engin Sarıal yapmış olduğu açıklamada  Bodrum Masalı'nın, yurtdışında çok talep gördüğünü, gerek katıldıkları fuarlardan gerekse sosyal medya üzerinden gelen yorumlardan takip ettiklerini, özellikle dizinin Rusçaya çevrilmiş bölümlerinin internet üzerinden beğenilerek izlenildiğini ve kısa sürede dizinin yurtdışına satışının gerçekleşeceğini söyledi. Bu Satış ile birlikte  Bodrum Masalının,  Bodrum turizmine büyük katkı sağlaması bekleniyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.