Bodrum uçuşları başlıyor

TURİZM 25.06.2020 - 14:01, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum uçuşları başlıyor

Qatar Airways, 9 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla Ankara’ya haftanın üç günü, Antalya ve Bodrum’a ise haftanın iki günü karşılıklı olarak yapılacak olan seferler Airbus 320 tipi uçak ile icra edilecek.
Qatar Airways 9 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla Ankara uçuşlarına haftada üç sefer, Antalya ve Bodrum uçuşlarına haftada iki sefer ile yeniden başlayacağını açıkladı. Skytrax Dünya Havayolu Ödüllerinde 5 kez “Dünya’nın En İyi Havayolu” seçilen Qatar Airways, 13 Haziran’da da İstanbul Havalimanı’na yeniden sefer düzenlemeye başlamıştı.   Pandemi sürecinde uçuşlarına devam etmesinin getirdiği tecrübe sayesinde en yeni ve en etkili uluslararası havalimanı ve uçak içi hijyen prosedürlerini uygulayan havayolu, yolcularının güvenle seyahat planlarını yapabilmeleri adına rezervasyon kurallarını da değiştirdi.   Havayolu, yolcularına 31 Aralık 2020’ye kadar sınırsız tarih değişikliği hakkı, gidilecek asıl uçuş noktasından 5000 mil kadar uzaktaki herhangi bir noktaya ücretsiz değişiklik hakkı ve daha fazla esneklik sunuyor. Bu tarihten sonra normal bilet kurallarını uygulayacağını açıklayan havayolu ayrıca 31 Aralık 2020 tarihine kadar düzenlenen tüm biletlerin iki yıl geçerli olacağını duyurdu.
Qatar Airways, 9 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla Ankara’ya haftanın üç günü, Antalya ve Bodrum’a ise haftanın iki günü karşılıklı olarak yapılacak olan seferler Airbus 320 tipi uçak ile icra edilecek.

Qatar Airways 9 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla Ankara uçuşlarına haftada üç sefer, Antalya ve Bodrum uçuşlarına haftada iki sefer ile yeniden başlayacağını açıkladı. Skytrax Dünya Havayolu Ödüllerinde 5 kez “Dünya’nın En İyi Havayolu” seçilen Qatar Airways, 13 Haziran’da da İstanbul Havalimanı’na yeniden sefer düzenlemeye başlamıştı.

 

Pandemi sürecinde uçuşlarına devam etmesinin getirdiği tecrübe sayesinde en yeni ve en etkili uluslararası havalimanı ve uçak içi hijyen prosedürlerini uygulayan havayolu, yolcularının güvenle seyahat planlarını yapabilmeleri adına rezervasyon kurallarını da değiştirdi.

 

Havayolu, yolcularına 31 Aralık 2020’ye kadar sınırsız tarih değişikliği hakkı, gidilecek asıl uçuş noktasından 5000 mil kadar uzaktaki herhangi bir noktaya ücretsiz değişiklik hakkı ve daha fazla esneklik sunuyor. Bu tarihten sonra normal bilet kurallarını uygulayacağını açıklayan havayolu ayrıca 31 Aralık 2020 tarihine kadar düzenlenen tüm biletlerin iki yıl geçerli olacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.