Bodrum’un değeri bu taşlarla düşmez

TURİZM 30.06.2020 - 17:28, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum’un değeri bu taşlarla düşmez

BOYTAV Genel Sekreteri Serkan Ceylan, son zamanlarda Bodrum’un yüksek fiyatlarla anılması nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.
Serkan Ceylan’ın açıklaması şöyle;   Kalpleri aşkla dolu bir avuç Bodrum insanının yoktan var ettiği ve bugün, ülkemizin en değerli turizm varlıklarından biri olan Bodrum’un üzerine, her yaz sezonu başında olduğu gibi yine taşlar atılıyor. Atılan bu taşların nedeni ise dünya genelinde çok yüksek bir marka değeri olan Bodrum’a bu nedenle yatırım yapan, ultra lüks otellerimizdeki fiyatlar.   Dünyanın en ihtişamlı, en lüks, en yüksek müşteri profiline sahip olan bu baş tacı otellerimize veya, sektörlerinin en lüks markaları olarak tanımlanan restoranlarımıza giderek yemek yiyen ve ödedikleri hesabı sosyal medyada paylaşarak Bodrum’a taş atanlar, Bodrum’u ve Bodrum insanını tanımayanlardır.   Çünkü Bodrum insanının sevgisi ve merhabası, misafirlerinin maddi durumuna, cinsiyetine ve milliyetine göre değişmez. Bodrum’u Bodrum yapan en önemli özellik, budur.   Dolayısıyla Bodrum, sadece ultra zenginleri değil; farklı gelir düzeyindeki insanları da çok mutlu edebilecek olan otellerin ve mekanların cennetidir. Tüm dünyanın bildiği bu gerçeğe rağmen, en pahalı tesislerimizin fiyatlarını Bodrum’un fiyat politikası olarak sosyal medyada ilan edenlerin amaçlarını sizlerin takdirine bırakarak, sahibi olduğumuz baş tacı tesislerimizin, mekanlarımızın ve bunların hepsini var eden Bodrumluların adına, sizleri Bodrum’a davet ediyoruz.
BOYTAV Genel Sekreteri Serkan Ceylan, son zamanlarda Bodrum’un yüksek fiyatlarla anılması nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

Serkan Ceylan’ın açıklaması şöyle;

 

Kalpleri aşkla dolu bir avuç Bodrum insanının yoktan var ettiği ve bugün, ülkemizin en değerli turizm varlıklarından biri olan Bodrum’un üzerine, her yaz sezonu başında olduğu gibi yine taşlar atılıyor.

Atılan bu taşların nedeni ise dünya genelinde çok yüksek bir marka değeri olan Bodrum’a bu nedenle yatırım yapan, ultra lüks otellerimizdeki fiyatlar.

 

Dünyanın en ihtişamlı, en lüks, en yüksek müşteri profiline sahip olan bu baş tacı otellerimize veya, sektörlerinin en lüks markaları olarak tanımlanan restoranlarımıza giderek yemek yiyen ve ödedikleri hesabı sosyal medyada paylaşarak Bodrum’a taş atanlar, Bodrum’u ve Bodrum insanını tanımayanlardır.

 

Çünkü Bodrum insanının sevgisi ve merhabası, misafirlerinin maddi durumuna, cinsiyetine ve milliyetine göre değişmez. Bodrum’u Bodrum yapan en önemli özellik, budur.

 

Dolayısıyla Bodrum, sadece ultra zenginleri değil; farklı gelir düzeyindeki insanları da çok mutlu edebilecek olan otellerin ve mekanların cennetidir. Tüm dünyanın bildiği bu gerçeğe rağmen, en pahalı tesislerimizin fiyatlarını Bodrum’un fiyat politikası olarak sosyal medyada ilan edenlerin amaçlarını sizlerin takdirine bırakarak, sahibi olduğumuz baş tacı tesislerimizin, mekanlarımızın ve bunların hepsini var eden Bodrumluların adına, sizleri Bodrum’a davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.