Bodrum’un sevilen ismi koronavirüse yakalandı

YAŞAM 26.02.2021 - 11:32, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrum’un sevilen ismi koronavirüse yakalandı

Ege türkülerinin sevilen sesi ve Bodrum’un yerel sanatçısı Mustafa Ergene ve eşi Şaziye Ergene’nin koronavirüsüne yakalandığı belirtildi.
Bodrum’un yerel sanatçısı Mustafa Ergene’nin, eşi Şaziye Ergene’yle birlikte koronavirüse yakalandığı öğrenildi.   Ergene çiftinin oğulları Seha Ergene tarafından yapılan açıklamada;   “Babam Mustafa Ergene ile annem Şaziye Ergene’ye yapılan PCR testinin sonucu pozitif çıktı. Şu anda genel sağlık durumları çok iyi. İkisi de evde karantina altındalar ve hastalığı hafif bir şekilde atlatıyorlar. Arayan, soran tüm sevenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.   Haber Bodrum olarak Ergene ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  
Ege türkülerinin sevilen sesi ve Bodrum’un yerel sanatçısı Mustafa Ergene ve eşi Şaziye Ergene’nin koronavirüsüne yakalandığı belirtildi.

Bodrum’un yerel sanatçısı Mustafa Ergene’nin, eşi Şaziye Ergene’yle birlikte koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

 

Ergene çiftinin oğulları Seha Ergene tarafından yapılan açıklamada;

 

“Babam Mustafa Ergene ile annem Şaziye Ergene’ye yapılan PCR testinin sonucu pozitif çıktı. Şu anda genel sağlık durumları çok iyi. İkisi de evde karantina altındalar ve hastalığı hafif bir şekilde atlatıyorlar. Arayan, soran tüm sevenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber Bodrum olarak Ergene ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.