Bodrumlu şahıs işletmelerine can suyu

EKONOMİ 27.04.2020 - 15:12, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrumlu şahıs işletmelerine can suyu

BODTO’ya üye şahıs işletmelerine Halkbank’tan can suyu kredisi verilecek
Bodrum Ticaret Odası (BODTO), yaptığı açıklamada Halkbank tarafından esnafa uygulanan can suyu kredisi, şahıs şirketlerine de uygulanmaya başladı.   BODTO’dan yapılan açıklamada; Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kamu bankaları aracılığıyla işe devam desteği duyurulmuştu. Halkbank tarafından esnafa uygulanan kredi desteği  Bodrum Ticaret Odası Üyelerinden gelen talepler doğrultusunda Bodrum Ticaret Odası üyesi gerçek kişi (şahıs işletmesi) firmalarının da başvurularına açıldı.   İşe Devam Desteği – Küçük İşletme Can Suyu Kredisi kapsamında Nakit Kredi ve Paraf KOBİ Kart imkanı sunulacak olup, nakit krediler KGF kefaleti ile kullandırılacaktır. Kesinleşmiş son mali yıl sonu cirosu 3.000.000 TL’yi aşmayan, gerçek kişi (şahıs işletmesi) firmalar kredinin hedef kitlesi olup, Krediden 01.04.2020 tarihinden evvel kurulan şahıs işletmeleri faydalanabilecektir.   İşe Devam Desteği – Küçük İşletme Can Suyu Kredisi kapsamında firma otorize kodundan bağımsız olarak, şahıs işletmelerine müşteri talebi doğrultusunda azami 25.000 TL’ye kadar nakit kredi kullandırılabilecektir. Aynı risk grubuna bağlı işletmelerin grup bazında kullanabileceği azami nakit kredi tutarı 25.000 TL’dir.   Kredi’ye yıllık 7,50 faiz oranı uygulanacaktır. Kredi kullanımı sırasında bir defaya mahsus 0,75 peşin kredi komisyonu tahsil edilecektir. İşe Devam Desteği Küçük İşletme Can Suyu Kredisi kapsamındaki Nakit Kredi ve Paraf KOBİ Kart başvuruları sadece www.halkbank.com.tr ve www.halkbankkobi.com.tr üzerinden online olarak alınacaktır.   Bodrum Ticaret Odası tarafından, tüm gerçek kişi (şahıs işletmesi) BODTO üyelerinin önemle dikkatine sunulur” denildi.
BODTO’ya üye şahıs işletmelerine Halkbank’tan can suyu kredisi verilecek

Bodrum Ticaret Odası (BODTO), yaptığı açıklamada Halkbank tarafından esnafa uygulanan can suyu kredisi, şahıs şirketlerine de uygulanmaya başladı.

 

BODTO’dan yapılan açıklamada; Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kamu bankaları aracılığıyla işe devam desteği duyurulmuştu. Halkbank tarafından esnafa uygulanan kredi desteği  Bodrum Ticaret Odası Üyelerinden gelen talepler doğrultusunda Bodrum Ticaret Odası üyesi gerçek kişi (şahıs işletmesi) firmalarının da başvurularına açıldı.

 

İşe Devam Desteği – Küçük İşletme Can Suyu Kredisi kapsamında Nakit Kredi ve Paraf KOBİ Kart imkanı sunulacak olup, nakit krediler KGF kefaleti ile kullandırılacaktır. Kesinleşmiş son mali yıl sonu cirosu 3.000.000 TL’yi aşmayan, gerçek kişi (şahıs işletmesi) firmalar kredinin hedef kitlesi olup, Krediden 01.04.2020 tarihinden evvel kurulan şahıs işletmeleri faydalanabilecektir.

 

İşe Devam Desteği – Küçük İşletme Can Suyu Kredisi kapsamında firma otorize kodundan bağımsız olarak, şahıs işletmelerine müşteri talebi doğrultusunda azami 25.000 TL’ye kadar nakit kredi kullandırılabilecektir. Aynı risk grubuna bağlı işletmelerin grup bazında kullanabileceği azami nakit kredi tutarı 25.000 TL’dir.

 

Kredi’ye yıllık 7,50 faiz oranı uygulanacaktır.

Kredi kullanımı sırasında bir defaya mahsus 0,75 peşin kredi komisyonu tahsil edilecektir.

İşe Devam Desteği Küçük İşletme Can Suyu Kredisi kapsamındaki Nakit Kredi ve Paraf KOBİ Kart başvuruları sadece www.halkbank.com.tr ve www.halkbankkobi.com.tr üzerinden online olarak alınacaktır.

 

Bodrum Ticaret Odası tarafından, tüm gerçek kişi (şahıs işletmesi) BODTO üyelerinin önemle dikkatine sunulur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.