Bodrumspor evinde mağlup

SPOR 29.09.2017 - 11:48, Güncelleme: 23.06.2021 - 15:24
 

Bodrumspor evinde mağlup

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor sahasında Afjet Afyonspor’a 1-0 mağlup oldu.
Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı hafta içi olmasına rağmen yaklaşık 2 bin kişi izlerken, Afyon’dan gelen yaklaşık 150 taraftarda takımlarını 90 dakika boyunca destekledi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da izlediği karşılaşma boyunca her iki takım taraftarları karşılıklı dostluk tezahüratları yaparken, karşılaşma bitiminde de dostluk görüntüleri devam etti.   B.B.Bodrumspor özellikle ilk yarıda girdiği bir çok pozisyonu gole çeviremezken, Afjet Afyonspor sadece bir net pozisyon yakaladı. Karşılaşmanın ikinci yarısı ilk yarıya göre daha vasat bir oyunla geçerken karşılaşmanın önemli pozisyonları şu şekilde;   Dakika 15- B.B.Bodrumspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Medeni'nin ortasında topla buluşan Çağrı'nın kafa vuruşu kaleciden geri döndü, Afyonpor defansı topu uzaklaştırdı   Dakika 24- Afyonspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Nazmi pasını Emre'ye verdi, Emre ara pas ile ceza sahası içerisindeki Oltan ile topu buluşturdu Oltan’ın güzel şutu yan ağlarda kaldı   Dakika 30- B.B.Bodrumspor’un sağ kanattan yaptığı atakta Uğur'un ceza sahası içerisine yaptığı ortada altıpas içerisindeki Çağrı ve Emre topa dokunamadı ve top taca çıktı.   Dakika 41- B.B.Bodrumspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Uğur'un ortası ile topla buluşan Emre'nin kafa vuruşu kale direğini sıyırarak auta çıktı.    Dakika 65- B.B.Bodrumspor’un sol kanattan yaptığı atakta Emre'nin aut çizgisi yakınından kaleye yaptığı vuruş kaleci Bekir'in ellerinde kaldı.   Dakika 89-  B.B.Bodrumspor ceza sahası içerisinde Tolga Deniz kaleciye geri pas verirken araya giren rakip oyuncu Yasin topu kaparak şutu ile topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşmaya verilen 5 dakikalık uzatma süresince her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma misafir ekip Afjet Afyonspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor sahasında Afjet Afyonspor’a 1-0 mağlup oldu.

Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı hafta içi olmasına rağmen yaklaşık 2 bin kişi izlerken, Afyon’dan gelen yaklaşık 150 taraftarda takımlarını 90 dakika boyunca destekledi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da izlediği karşılaşma boyunca her iki takım taraftarları karşılıklı dostluk tezahüratları yaparken, karşılaşma bitiminde de dostluk görüntüleri devam etti.

 

B.B.Bodrumspor özellikle ilk yarıda girdiği bir çok pozisyonu gole çeviremezken, Afjet Afyonspor sadece bir net pozisyon yakaladı. Karşılaşmanın ikinci yarısı ilk yarıya göre daha vasat bir oyunla geçerken karşılaşmanın önemli pozisyonları şu şekilde;

 

Dakika 15- B.B.Bodrumspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Medeni'nin ortasında topla buluşan Çağrı'nın kafa vuruşu kaleciden geri döndü, Afyonpor defansı topu uzaklaştırdı

 

Dakika 24- Afyonspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Nazmi pasını Emre'ye verdi, Emre ara pas ile ceza sahası içerisindeki Oltan ile topu buluşturdu Oltan’ın güzel şutu yan ağlarda kaldı

 

Dakika 30- B.B.Bodrumspor’un sağ kanattan yaptığı atakta Uğur'un ceza sahası içerisine yaptığı ortada altıpas içerisindeki Çağrı ve Emre topa dokunamadı ve top taca çıktı.

 

Dakika 41- B.B.Bodrumspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Uğur'un ortası ile topla buluşan Emre'nin kafa vuruşu kale direğini sıyırarak auta çıktı.

 

 Dakika 65- B.B.Bodrumspor’un sol kanattan yaptığı atakta Emre'nin aut çizgisi yakınından kaleye yaptığı vuruş kaleci Bekir'in ellerinde kaldı.

 

Dakika 89-  B.B.Bodrumspor ceza sahası içerisinde Tolga Deniz kaleciye geri pas verirken araya giren rakip oyuncu Yasin topu kaparak şutu ile topu ağlarla buluşturdu.

Karşılaşmaya verilen 5 dakikalık uzatma süresince her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma misafir ekip Afjet Afyonspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberbodrumgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.